Oldal kiválasztása

Conan the Brabarian demó érkezik

Conan the Brabarian demó érkezik

Az eredeti sztorit feldolgozó next-gen konzolos akció game Xboxos demója már elérhető, a PS3-as pedig hamarosan jön.

A THQ ma jelentette be, hogy az eredeti, Robert E. Howard által írt sztorit feldolgozó játékuknak, a Conan the Brabariannek a demója már letölthető az Xbox live-ról és a PS3 tulajoknak sem kell már sokat várniuk arra, hogy belekóstolhassanak a barbár egyedi világába, hiszen az ő próbaverziójuk október 11-én érkezik.

A történet idén ünnepli megjelenésének 75. évfordulóját. Ez adta a ötletet a THQ-nak, hogy végre videójáték formájában is életrekeltsék.  A demóban kedvenc barbárunk egy szigeten találja magát, ahol egy pusztító -ötletesen Fekete Halál névre keresztelt- betegség pusztítja a jónépet. Hamar rájön, hogy ha nem akar idejekorán az örök harcmezőkre távozni, akkor le kell lépnie innen. Ezt persze páran nagyon meg szeretnék akadályozni, így lesz aprítani való ellen is rendesen, és ha igaz a fáma,  akkor csini segítőtársunkkal is is találkozhatunk, aki nem más, mint a harcos királynő, A’Kanna.

Hogy sikerül-e a menekülés (pontosabban az, hogy hogyan) valószínűleg a teljes verzióig rejtély marad, de a készítők szerint ez a kis bemelegítő is bemutatja mire képes Conan, ha bepöccen….

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »