Oldal kiválasztása

Assassin’s Creed: Revelations – Videón az Animus kiadvány

Assassin’s Creed: Revelations – Videón az Animus kiadvány
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A szigetországi GAmeStop kínálatát erősíti majd az Assassin’s Creed: Revelations gyönyörű Animus kiadványa, mely friss részletekkel és egy trailerrel jelentkezett.

Az Animus Edition tartalmazni fogja az Assassin's Creed sorozat legjobb zenéit, egy 256 oldalas enciklopédiát, mely az egész univerzum szereplőit, helyszíneit, eseményeit összefoglalja. A doboz emelett magában rejti majd az Assassin’s Creed Embers című animűciós rövidfilmet, ami szintén Ezio-val fog foglalkozni. A letölthető extrák között kapunk egy extra küldetést is, melyben egy börtönben lesz dolgunk Vladdal, Konstantinápoly csapásával, akit Drakula mítosza inspriált. További pluszként bombáinkhoz és íjainkhoz kapunk speciális fejlesztéseket, illetve kapunk egy Brotherhoodból visszaköszönö páncélt, valamint két exkluzív többjátékos karaktert, a The Crusadert és az Ottoman Jestert.

 

Az Assassin's Creed: Revelations november tizenötödikén fog megjelenni, PC, Xbox 360 és PlayStation 3 platformokon. A speciális kiadvány PC-re £59.97-ba, konzolokon pedig £69.97-be fog kerülni.

Translate »