Oldal kiválasztása

Hollywoodból jelentjük!

Hollywoodból jelentjük!
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Igazán mozgalmas hétnek bizonyult június utolsó hete, ugyanis számos komolyabb hangvételű produkcióról került fel egy-két kémfotó vagy egy vadonatúj előzetes. Most ezeket osztjuk meg Veletek!

A héten végre bemutatatta az IO Interactive és az EIDOS egyik fénylő csillagának számító Hitman filmadaptációjának első teaser trélerét A rajongók legnagyobb meglepetésére sajnos nem a Blöffből jól ismert Jason Statham ölthette magára a fekete öltönyt, hanem a HBO sajátkészítésű sorozatából, a Deadwoodból jól ismert valamint a Die Hard negyedik részében a rossz fiú szerepében tetszelgő Timothy Olyphant választották a film készítői. A most debütáló előzetes alapján azonban egyelőre ez is zseniális húzásnak bizonyult. A HD verziót a Yahoo közreműködésével leshetitek meg!

Következő versenyzőnk a Matt Damon főszereplésével készülő legújabb Bourne-rész, a Bourne Ultimátum. A Robert Ludlum bestsellere alapján készülő alkotás még 2002-ben indult hódító útjára szélesvásznon, ahol a blocbuster hatalmas sikert könyvelhetett el. Az október 25-én hazai mozikba kerülő legújabb Bourne-alkotásban Jason Bourne rátalál múltjának utolsó hiányzó kirakósdarabjára is és végre összeáll számára a kép. A film egyértelmű lezárása Ludlum regényének, mely a most megjelent második előzetest látva igazán akciódúsra és látványosra sikeredett, amit remélhetőleg egy raklapnyi csavarral fűszereztek meg a készítők. A hivatalos, szám szerint második tréler az Apple oldaláról szipkázható lefelé!

A karácsonyi rohanás előtt kerül a filmszínházak vetítővásznára a Will Smith főszereplésével készülő I am Legend című akció-horror, melynek táptalaját a Richard Matheson hasonló című regénye adja. A történet szerint a Föld népességét valamilyen vírus fertőzi meg, az egész emberiség kipusztul és csak egyetlen ember éli túl a "balesetet", Robert Neville. Sokáig úgy tűnik, hogy tényleg Ő az egyetlen túlélője a történéseknek, azonban hamar rádöbben, hogy a vírus apró mutációt eredményezett egyeseken. Kezdődhet a macska- egérjáték! A film előzetesének bithalmazai innen cibálhatók lefelé!

Jövő hét elején mutatják be Michael Bay és Steven Spielberg legújabb alkotását a ’80-as évek egyik legmeghatározóbb rajzfilmsorozatának filmadaptációját, a Transformerst, amely most egy igazán impresszív tévé reklámmal rukkolt elő.. Lessétek!

Mozgóképes anyagainkat tekintve a heti termés végéhez közeledünk. A sort a Disney és a Pixar legújabb remekbe szabott alkotása, a Ratatouille zárja, ami valamikor augusztus környékén kerülhet majd a hazai filmszínházak műsorára. Ugyan a nagy ellenlábas, a Shrek harmadik része sorra dönti a rekordokat én nagyon bízok benne, hogy a Párizsban játszódó animációs film két főhőse Remy és Linguini azért felveszi a versenyt a zöld ogreval, mert az előzetes képek és videók alapján megérdemelné a Pixar, hogy a Hihetetlen család után újra az animációs filmek trónjára ülhessen idén. A tévészpot errefelé tekinthető meg!

Így hajnali négy óra magasságában már csak egyetlen hírértékű információ, azaz kép megosztása vár rám. Pár napja közkézre került az első Indiana Jones negyedik részéről készült kép, amely egyelőre nem magából a filmből lett "kilopva" – a forgatások alig pár napja kezdődtek -, hanem magát Harrison Fordot ábrázolja, amint épp két "csapó" között pihenget. Ezenkívül ma este az egyik internetes portál újabb krémeket is leközölt, ahol Harrison Ford és a filmbeli fiát alakító Shia LaBeouf motoroznak egy, a kornak megfelelő járgányon.


Jones éppen pihenget
Translate »