Oldal kiválasztása

World in Conflict bétateszt a Játékok.hu-n

World in Conflict bétateszt a Játékok.hu-n
15 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A svéd Massive Entertainment csapatának legújabb játéka már megélt egy multiplayer zárt bétatesztet. Ezúttal mindenki számára megnyílnak a kapuk, ugyanis július 11-től egy nyílt tesztelési lehetőség veszi kezdetét.

Egy alternatív hidegháborúba csöppenünk, ahol az oroszok igen komoly erőt képviselnek. Erőfölényüket kihasználva megtámadják az Egyesült Államokat, hogy a világ teljhatalmú uraivá váljanak. Itt kapcsolódunk majd mi be a játék menetébe, hogy vezérletünkkel megtisztítsuk az USA területét az orosz haderőtől.

Július 11-én, azaz szerdán veszi kezdetét a nyílt multiplayer bétateszt, amelyre a CD Projekt Magyarország Kft. és Játékok.hu közös nyereményjátékában – egyelőre – 100 darab bétakulcs várja, hogy gazdát találjon magának. Ehhez nem kell mást tennetek, mint kattintani egy nagyot ezen linkre – vagy a főoldalon található bazi nagy hirdetésre – és regisztrálni, hogy tesztelési lehetőséghez jussatok. A kliens holnaptól lesz elérhető és amint a kezünkben lesz, azonnal be is számolunk róla.

Addig is katonák! Húzzátok meg magatokat a lövészárokban! 11-től csatába indulunk!
Translate »