Oldal kiválasztása

Fizess mobiltelefonnal kedvenc MMO-d használatáért

Fizess mobiltelefonnal kedvenc MMO-d használatáért
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Hunted Cow elérhetővé tette a mobilos fizetést a Fallen Sword esetében. Így próbálják meg könnyebbé tenni azok életét, akik nem rendelkeznek dombornyomott bankkártyával.A Fallen Sword négy hónapja jelent meg, és jelenleg közel félmillió felhasználója van. A játékban pontokat szerezni többek között valós pénzért is lehet, amiért eddig kizárólag bankkártyával lehetett fizetni.

Mostantól azonban telefonunk is képes lesz elektronikus pénztárcaként funkcionálni, a levont összeget pedig vagy a hónap végén fizetjük ki, amikor a havi számla érkezik, vagy azonnal levonják, amennyiben kártyás előfizetéssel rendelkezünk. Az ötlet igazi nyertesei azok a játékosok, akik még nem léptek a felnőttkorba, telefonjuk azonban már van. Így bankkártya nélkül is képesek fizetni az online szolgáltatásokért.

A Mobillcash más szolgáltatók számára is elérhetővé teszi szolgáltatásait, így gyakorlatilag csak az érintett cégeken múlik, hogy megállapodást kötnek-e a szolgáltatás igénybevételéről, és így még nagyobb réteg számára teszik elérhetővé, hogy termékeikért, szolgáltatásaikért elektronikus módon lehessen fizetni.

Translate »