Oldal kiválasztása

Bejelentették a WorldShiftet

Bejelentették a WorldShiftet

A Knights of Honor készítői, a Black Sea Studios bejelentette egy új játékát, amely cyber-fantasy környezetben játszódik, stílusát tekintve pedig a valósidejű stratégiai játékok családját bővíti.A játék története a 21. században kezdődik, mely a készítők szerint a Naprendszer meghódításának ideje lesz. Ám természetesen mindenhol jó, de legjobb otthon, így a Föld marad a legfontosabb bolygó, aminek azonban hamar búcsút kell mondani, mivel a Plútó "árnyékából" (múlt év óta már csak törpebolygó :)) egy óriási objektum közelít a Föld felé, aztán egyszercsak becsapódik. Bumm, ennyit a civilizációnkról.

Kis hatásszünet után (néhány ezer év) folytatódik az eposz, bár az emberi civilizáció már nem más, mint csupán mítosz, mely a feledésbe merül. Az eredetileg becsapódott objektum még mindig megvan, ráadásul valami fertőző izé is van rajta, és teljesen megváltoztatta anyabolygónkat. Új kultúrák, új megapoliszok épültek (pontosan 5), és küzdenek az erőforrásokért, no meg a túlélésért, bár néha a kettő egy és ugyanazt jelenti. A Föld maradék része meg a Törzsbeliekkel van benépesítve, akik a fertőzést és az eredeti becsapódást túlélték.

Amit még ígérnek a készítők:

  • gyors multiplayer móka,
  • több ezer összegyűjthető cucc, amelyeket fel lehet használni saját taktikák kidolgozásához,
  • az eddigi legjobb kooperatív és PvE játékmenet, amit RTS-ben lehetett látni.

Akik szeretik az ilyen sci-fi-beütéssel rendelkező játékokat, tuti szeretni fogják. Most már csak az a kérdés, hogyan fogják időzíteni a StarCraft II-höz viszonyítva a megjelenést, mert ezen sok múlhat még…

Translate »