Oldal kiválasztása

FRISSÍTVE: Assassin’s Creed III nyereményjáték

FRISSÍTVE: Assassin’s Creed III nyereményjáték
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Olvasóink számára igyekszünk mindig a legjobb nyereményjátékokat összeállítani, és ez most sincs másképp. Ezúttal az Assassin’s Creed III megjelenése előtt tisztelgünk aktuális játékunkkal.

A Gamers.hu és a Játékok.hu közös nyereményjátékot hirdet, amely során számos AC3 relikviát sorsolunk ki. Amennyiben szeretnél hozzájutni az alábbiakban felsorolt AC3 nyeremények valamelyikéhez, nem kell mást tenned, mint teret engedni kreativitásodnak, és készíteni egy rajzot, akár szabad kézzel, akár digitális formában. A képet aztán (kézi rajz esetén egy szkennelést vagy egy fénykép elkészítését követően) e-mailben küldd el a következő címre: ac3@jatekok.hu.

A kép készülhet bármilyen eszközzel (ceruza, toll, festék, zsírkréta stb.) vagy bármilyen szoftverrel, és lehet fekete-fehér vagy színes is. Az egyetlen fontos kitétel, hogy az Assassin's Creed világához és tematikájához kapcsolódjon, illetve hogy eredeti alkotás legyen. (Amennyiben valamelyik pályamű esetén felmerül a gyanú, hogy azt nem a pályázó készítette, fenntartjuk a jogot annak a játékból való azonnali kizárására.)

Az alkotások beérkezési határideje: 2012. november 4. (23 óra 59 perc)

A beérkezést követően a pályaműveket zsűri értékeli, és a döntőbe továbbjuttatott képeket a Gamers.hu és a Játékok.hu közzéteszi a Facebookon, ahol az olvasóközönség is szavazhat a kedvencére. A szavazás részleteiről további infókat annak kezdetekor, azaz november 5-én teszünk közzé.

Nyeremények:

  • 1. helyezett: AC3 kapucnis póló, AC3 póló, AC3 hátizsák, AC3 jegyzetfüzet
  • 2. helyezett: AC3 póló, AC3 jegyzetfüzet, AC3 tomahawk pendrive
  • Közönségdíjas: AC3 póló, AC3 hátizsák

A Facebookon szavazatukat leadók között a következő nyereményeket sorsoljuk ki: AC3 tomahawk kulcstartó (3 db), AC3 öntapadós felvarró (3 db), AC3 karkötő (3 db)

Ha esetleg kérdésed van a játékkal vagy a beküldendő képpel kapcsolatban, egy hozzászólásban alább felteheted, mi pedig a lehető leghamarabb megválaszoljuk.

További nyereményjátékokat a http://nyeremenyfigyelo.hu oldalon is találhattok.

 

[FRISSÍTÉS]

Beérkeztek a pályázatok, 77 alkotást kaptunk tegnap éjfélig, a mai napot pedig zsűrizéssel fogjuk tölteni. Holnap meghirdetjük a közönségszavazást, addig kis türelmet kérünk.

Translate »