Oldal kiválasztása

Game Developers Forum 2007 Hungary

Game Developers Forum 2007 Hungary
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Akit esetleg komolyabban is foglalkoztat a játékfejlesztés vagy csak kiváncsi rá, mi is folyik egy-egy őrületes játék fejlesztése során a háttérben, annak végre nem kell messzire mennie, ugyanis végre hazánkban is sor kerül egy ígéretes rendezvény lebonyolítására. Lássuk, mi is az a GDF 2007 Hungary!

A hivatalos oldalon a következő lényegi információk olvashatóak:

"A világszerte népszerű játékfejlesztői találkozók és konferenciák mintájára most első alkalommal Budapesten is megrendezésre kerül a Game Developers Forum.

A Forum tematikája átfogóan mutatja be a játékfejlesztés legfontosabb fázisait, bepillantást engedve az iparág kulisszatitkaiba a játékok világa iránt érdeklődő nagyközönség számára, ugyanakkor lehetőséget biztosít a hazai és európai feljesztőcsapatok találkozására, a naprakész technikai és gazdasági lehetőségek közös feltérképezésére is, olyan aktuális kérdéseket helyezve előtérbe, mint például az MMO játékok fejlesztésének kérdései, a játékok köré épülő közösségek jelentősége és a cross-platform fejlesztés.


Előadóink nemzetközileg is elismert szaktekintélyek, olyan hírneves cégek képviselői, mint – többek között – a Crytek, az IO Interctive vagy az Eidos Hungary.

Az előadások nyelve magyar vagy angol. Az angolnyelvű előadásokhoz tolmácsolást biztosítunk."

A dolog egyetlen bökkenője, hogy a belépés sajnos nem díjtalan. Diákoknak 5000 FT + ÁFA, míg felnőtteknek 8000 FT + ÁFA, ami így első hangzásra lehet hogy soknak tűnik, de higgyétek el, ilyenen nem minden nap vehet részt az ember. Bővebb információkért kattanjatok a rendezvény hivatalos oldalára!

Game Developers Forum
2007 Május 19. szombat
Budapest, Őrs vezér tere, Sugár Áruház (mozi)
Translate »