Oldal kiválasztása

CoD WWII – Operation Shamlock Event

CoD WWII – Operation Shamlock Event
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).
Új térkép, új játékmód és elég zöld, hogy az összes kobold féltékeny legyen! Ez várható a Call of Duty: WWII Legújabb eventjén!

Az Operation: Shamrock & Awe közösségi esemény, amely 03.16-tól mindenkinek elérhető, és 04.03-ig ki is élvezhetik, ám akik rendelkeznek Season Pass-szal, ők már most belevethetik magukat a közepébe!

 

Shipment 1944

A koboldok mágiája újraformálta a terepet, a Shipment 1944 egy gyors, kirobbanó élmény lesz, ahol nem tudsz hova bújni, és javasoljuk, hogy mielőtt nekiállnál, szaladj végig a Hunker Basic Trainingen. Az event 16-ától mindenkinek elérhető, és jó hír, hogy az esemény lejárta után is elérhető marad.

 

The Wearin’ o’ the Green

A főhadiszálláson maga Captain Butchertől lehet majd beszerezni a kellékeket, kiegészítőket, ami a Szent Patrik Nap szellemét szimbolizálja, viszont figyeljetek, mert az event végével már nem lesznek elérhetőek, így a gyűjtők mindenképpen szerezzék be őket még időben!

Ezenkívül pedig új parancsok és feladatok várnak rátok, amelyek teljesítésével ellátmányhoz, sőt fegyverekhez is juthattok, úgyhogy mindenképpen figyeljetek oda, hogy Captain Butcher és Major Howard mit kér tőletek!

 

 

A Pot o’ Gold’s Worth of Gear

M-38 Submachine Gun

MG-81 Light Machine Gun

Ahogy mindenki tudja, a koboldok mindent teljesítenek, amit kívánunk. Nos ezúttal felszerelést kértünk, méghozzá nem is keveset. Rengetek Szent Patrik-napi fegyver, mellény és sisak vár ránk, egy egész szigetet befedhetnénk vele, hogy az zöldben pompázhasson, és még maradna is. És ha már itt tartunk, 2 új fegyverrel találkozhatunk, ennyi új cucc mellett lehet, észre sem vennénk őket, úgyhogy most jól nézzétek meg, biztos, ami biztos! (Azért érdemes hozzáadni a gyűjteményhez ezt a két szépséget!)

Beyond the Green

Persze nem csak zöld cuccokkal készülnek nekünk a fejlesztők, rengeteg újdonságot kapunk ezeken túl is. Beleértve, fegyverre akasztható kulcstartókat, új puska variációkat, kinézeteket, egyenruhákat, sisakokat és még sok mást!

 

A New Nazi Zombies Experience

Nem csak az online módot éri el a Szent Patrik-napi őrület, a zombi mód ugyanúgy tartogat meglepetéseket azon játékosoknak, akik szemfülesek!

De mindez még közel sem az egész! Ha elég szerencsésnek érzitek magatokat, hogy elkapjatok egy koboldot, akkor itt az idő! Ugyanis kapunk egy kis változtatást a már megszokott játékmódokhoz, ezt pedig Leprechaun Hunt Moshpit néven fogjátok megtalálni. Lényegében a szokásos TDM, Kill Confirm és Domination módokba bekerül egy kis kobold, akit ha a játékosok megtalálnak és elkapják, akkor a kiválasztott Scorestreakek elérhetővé vállnak, ezzel lehetővé téve, hogy a játék drasztikusan irányt válthasson. Ha a móka, amit ez okozni fog, nem lenne elegendő, mindez dupla XP-vel fog megtörténni.

Ne felejtsetek el követni minket, hogy minden hírről és tesztről időben értesüljetek!

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »