Oldal kiválasztása

Újabb információk a Burning Crusade bétájából

Újabb információk a Burning Crusade bétájából
16 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Megnyílt a Shadowmoon Valley (végre), egy újabb instance (Tempest Keep: Arcatraz), no meg kijavítottak egy rakás hibát.Képek itt!

A legfrisebb patchben végre elérhetővé tették a Shadowmoon Valley területét, amely 67-70-ig fogja kiszolgálni a játékosokat, valamint itt lesz megtalálható a Black Temple is. A terület jobban be van népesítve NPC-kkel és mobokkal, mint a többi területből némelyik, ám bugokat itt is sikerült kifognunk, ugyanis van egy terület (Coilscar Point), ahol ha egyszer is combatba kerülsz, többet a büdös életbe ki nem jössz onnan, csak ha kiloggolsz több percre.

Az egész terület amúgy eléggé lehangoló, kicsit a Blasted Lands atmoszféráját hozza, minden koromfekete, démonok rohangásznak sokfelé, és a templomon és a Deathforge-on kívül igazán nem nagyon vonzza a szemet semelyik bázis sem. Ami még talán érdekes rész, az a délkeleti Netherwing-terület, ahol sárkányok repdesnek az égen, és óriási kristályok övezik utadat. Ennek ellenére komoly történeti szál fog kibontakozni ezen a területen Illidan, Maiev, Akama, valamint Gul’dan, no meg a Black Temple vonzáskörzetében, aminek élvezői csupán azok a játékosok lesznek, akik valamennyire beleásták magukat a WarCraft világába, valamint tudnak angolul.

Ahogy a galériánkban található képeken is láthatjátok, a repülő mount nem lesz olcsó mulatság, hiszen a jelenlegi állás szerint 720 aranyba fog kerülni az Expert Riding, erre rá veheted meg az Artisan Ridingot, ami 4500 arany, majd még hozzájön a mount maga, ami pedig még 180 aranyat ad a végösszeghez. Ez barátok között is 5400 aranyas végösszeget hoz ki, úgyhogy azok számára, akik szeretnének a gyorsabb mounttal repülni, még éppen van idő ahhoz, hogy elkezdjenek farmolni. A 60 és 70 közötti szintlépegetések során ugyanis mindössze 1000 arany körüli összeg üti majd a markunkat (feltéve, hogy nem wipe-olunk ezerszer az instance-okban), viszont 70-es szinttől az olyan küldetésekért, amikért amúgy XP járna, több aranyat fogunk kapni. Úgyhogy aki türelmes, és nem szeretne a 70-es ding napján már rögtön a gyorsabbik mountra felszállni, annak nem kell nagyon megerőltetnie magát, bőven ráér 70-es szinten kifarmolni azt a pár ezer aranyat…

Translate »