Oldal kiválasztása

Before the Storm – jövő héten itt az új WoW-patch

Before the Storm – jövő héten itt az új WoW-patch
16 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Új Honor System, valamint új talentek és spellek, ami mellé befigyelnek a skirmish arenák is, melyeken be lehet majd gyakorolni az új PvP-s rendszert.A következő tartalmi patch, a Before the Storm december 6-án, szerdán lát napvilágot. A tartalmával kapcsolatban még nem lehet biztosat tudni, ugyanis a Blizzard alkalmazottai egyelőre még lebegtetnek egy-két dolgot, ám ha minden klappol, akkor benne lesznek az ígért újdonságok.

A régi Honor System megszűnik a patch életbe lépésekor, az elért legmagasabb rangot, csak úgy, felvágásképpen ki lehet majd íratni a nevünk mellé, de a rewardokat, azaz a PvP-zésért begyűjthető cuccokat mostantól már nem a rang alapján kapja az ember, hanem a begyűjtött honor-pontokért.

Az új rendszerben kevesebb erőfeszítéssel is el lehet majd érni a jobbnál jobb cuccokat, hiszen nem egymás ellen küzdenek majd a játékosok, hanem gyűjtögetős módszerrel, tokenekért lehet majd hozzájutni a vendorok által árult dolgokhoz.

A jelenlegi információk szerint az új arénában majd csak 70-esen lehet teljesen kiélni magunkat, hiszen a rangsorolt csapatharc (2, 3, és 5 ember részvételével) majd csak 70-es szinte teljesedik ki teljesen, és az arénában megszerezhető cuccokat is csak ezen a szinten vásárolhatjuk meg és vehetjük használatba.

Translate »