Oldal kiválasztása

Érkezik a Shadow of Mordor folytatása!

Érkezik a Shadow of Mordor folytatása!
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Még be sem jelentettek a játékot, néhány áruházlánc weboldalán már megjelent az utóbbi évek egyik legjobb Gyűrűk Ura feldolgozásának folytatása, Shadow of War címmel.

Az előző rész, a Shadow of Mordor a semmiből jött, látott és győzött, a játékosok pedig azóta is szeretnének visszaballagni Középföldére és rendet tenni a sötétség erői között. Bár a hivatkozásokat azóta eltávolították, az internet nem felejt, s számos igaznak tűnő információval lettünk gazdagabbak. Ezek szerint, a játék PS4 és xOne konzolokra egyaránt érkezik (valamint, reményeink szerint, az elődhöz hűen PC-re is, de ez még nem biztos.)  A feltételezett megjelenés Augusztus 22, a történet szerint pedig az „ereje teljében lévő Sauron és szolgái ellen fogunk küzdeni” ráadásul egy „új hatalom gyűrűjét fogunk majd kovácsolni a játékban, azzal irányítva saját ork hadseregünket.”

A közzétett információk szerint a játéknak egy 99$-os változata is lesz majd, ami négy kiegészítővel és egy gold war chest-tel karöltve érkezik. Ebből kettő Nemesis kiegészítő lesz, Slaughter Tribe és Outlaw Tribe néven, amik új törzseket, ellenfeleket, küldetéseket, képességeket, fegyvereket, erődöket fognak jelenteni, egy Mythic Gear Set keresztelt felszereléssel egyetemben. A másik két kiegészítő pedig a Blade of Galadriel és a The Desolation of Mordor, melyek új kampányokat takarnak, új karakterekkel, képességekkel, mellékküldetésekkel, ellenfelekkel és barátokkal.

A fentieket a hivatalos bejelentés hiányában tessék óvatosan kezelni. Mindenesetre Középfölde rajongóinak nem valószínű, hogy szükséges bárminemű kávé a nap további részére.

A bejelentés megtörtént és holnap össze is szedünk minden kikerült információt és a beharangozó videót is!

 

Translate »