Oldal kiválasztása

HBO Max – 2024. márciusi ajánló

HBO Max – 2024. márciusi ajánló

A hónap kiemelt premierje a Stephen Frears (Kvíz, Egy házasság helyzete, A legharsányabb hangrendezte 6 részes minisorozat, A rezsim (03.04, az epizódok hetente érkeznek), amely Kate Winslet, Matthias Schoenaerts, Hugh Grant és Andrea Riseborough közreműködésével mutatja be szatírikus módon, milyen is egy modern önkényuralmi rendszer. 

Friss sorozatpremierként érkezik még az Adult Swim animániós sorozata, a Királyi Krékerek (Royal Crackers, 03.01, hetente új részekkel) 2. évada, a Kutyaotthon (Dog House, 03.04, premier napján a teljes évad elérhető) 5. évada, a lengyel krimi sorozat, A védőügyvéd (The Disappearance aka Chylka, 03.07, premier napján minden epizód elérhető) mindkét évada, a nagysikerű thriller sorozat, A takarítónő (The Cleaning Lady, 03.12, hetente egy epizód) 3. évada. Ezenkívül érkezik a Casa Grande (03.28, premier napján az összes epizód elérhető) című családi drámasorozat, amely az észak-kaliforniai farmerek életében nyújt betekintést, mint egy modern Dallas sorozat.

Továbbá ebben a hónapban indul egy új nyomozós sorozat is Dr. Csont és Spencer producerétől. A Megkerültek (Found, 03.14., premier napján a teljes évad elérhető) szerint évente több mint 600.000 ember tűnik el az USA-ban, több mint felük színes bőrű és gyakran látszólag meg is feledkeznek róluk. Gabi Mosley (Shanola HamptonShameless – Szégyentelenek) PR-szakember és csapata gondoskodik arról, hogy mindig legyen valaki, aki keresi az elfelejtett eltűnt embereket. 

Filmek terén a hónap egyik legnagyobb premierje a sztárokkal teli dramedy, a Pénzeső (Dumb Money, 03.31).   A valós eseményeken alapuló film főhőse Keith Gill, aki egy kis videojáték-cégbe való befektetéssel nagy mértékben növeli a cég értékét, ami hamarosan sok embert gazdaggá tesz, ám dühbe gurít néhány milliárdost. A film főbb szerepeiben Paul Dano, Pete Davidson, Vincent D’Onofrio és Seth Rogen.

Az Oscar-díj átadóra készülve a hónapban Christopher Nolan filmjei kerülnek a középpontba. Március 9-től újra elérhető lesz a Tenet, a Dunkirk, az Eredet, a Csillagok között és a Tökéletes trükk is.

Translate »