Oldal kiválasztása

HBO Max – 2024. februári ajánló

HBO Max – 2024. februári ajánló

Sorozatok közül a hónap legnagyobb premierje az HBO Maxon a Tokyo Vice (02.08., a premierkor 2 epizód, majd hetente 1 rész érkezik) 2. évada, amelyben folytatódik a Japán fővárosban játszódó izgalmas és feszült nyomozás, amelyben egy külföldi újságíró (Ansel Elgort) és egy helyi nyomozó (Ken Watanabe) mellett egy hostessből lett üzletasszony (Rachel Keller) is fontos szerepet játszik.

Február 1-én érkezik két izgalmas lengyel sorozat, A halál angyala (Angel of Death) és Az elítélt (The Convict) 2. évada, február 2-án pedig az ID csatornán nemrég debütált true crime sorozata, a Natalia Grace különös esete folytatása is megjelenik.

A blockbuster filmek terén érkezik Denzel Washington akció-thrillere, A védelmező 3. (The Equalizer, 02.02) Az exbérgyilkos, Robert McCall békés életet él Olaszországban, ám a helyi maffia sarokba szorítja barátait, ő pedig a védelmükre kel. Jön a Gran Turismo (02.16), amely egy elképesztő igaz történet egy munkásosztálybeli játékosról, akiből a Gran Turismo versenyszimulátorral szerzett tudása miatt profi versenyző vált. 

Translate »