Oldal kiválasztása

HBO MAX – 2023. áprilisi ajánló

HBO MAX – 2023. áprilisi ajánló

Filmek

A hónap legnagyobb blockbustere a Gyilkos járat (04.09), amelyben Brad Pitt egy haláli vonatutat próbál túlélni. A Max Max rendezője, George Miller tavaly új filmmel jelentkezett, végre elérhetővé válik az Idris Elba és Tilda Swinton főszereplésével készült fantasy, a 3000 év vágyakozás (04.28).

A hónapban több magyar film is elérhető lesz a platformon, ezzel is megünnepelve a Magyar Film Napját április 30-án. Elsőként Nagy Borús Levente Diszfória (04.01) című drámája érkezik, főszerepben Kiss Mari, Kövesi Zsombor, Udvaros Dorottya és Szabó Simon. Szintén ezen a napon debütál Bánszki Kristóf Szelfi Egyetem (04.01) című vígjáték, amelyben betekintést nyerhetünk az influencerek világába. A hónap közepén érkezik a Legjobb tudomásom szerint (04.21), amelybe egy fiatal pár megpróbáltatásait láthatjuk Bodolai Balázs és Hámori Gabriella nagyszerű játékán keresztül. Április 30-án érkezik a tavalyi év kritikus és közönség kedvenc alkotása, a Vilmányi Benett és Thuróczy Szabolcs főszereplésével készült Larry (04.30).

Továbbá megannyi újdonság és régebbi klasszikus is elérhető lesz a platformon. Többek között jön Russell Crowe és Liam Hemsworth főszereplésével a Pókerarc (04.21) című thriller, a Hívd Jane-t (04.21) Sigourney Weaver és Elizabeth Banks közreműkösével. A régebbi címek között lesz a Derült égből fasírt 2. (04.01), a Terminátor – Megváltás (04.01), az Assassin’s Creed (04.14), A Sólyom végveszélyben (04.14), A védelmező 2. (04.21) és még sok más.

A kult filmek között ezúttal Ágnes Varda három alkotása, a Cléo 5-től 7-ig (04.03), A boldogság (04.03) és a Teremtmények (04.03) lesz látható. Ráadásként a hónapban David Cronenberg két filmje is bemutatásra kerül, 1981-es Agyfürkészők (04.07) és a 1979-es Porontyok (04.07) című horrorok.

Sorozatok

A hónap legjobban várt premierje az Elizabeth Olsen és Jesse Plemons főszereplésével készült Szerelem és halál (04.27) című minisorozat, amely egy megtörtént esetet dolgoz fel. A rövid leírás szerint két templomba járó házaspár élvezi a békés texasi kisvárosi családi élet örömeit, amíg egyikük a kezébe nem vesz egy fejszét. 

Damon Lindelof, a Watchmen és a Lost alkotója sem tétlenkedett, és egy különleges sci-fi sorozattal tér vissza. a Mrs. Davis (04.25) egy apáca és egy mesterséges intelligencia kifinomult vetélkedését mutatja be, főszerepben Betty Gilpin és Jake McDorman

Április 14-én jön az HBO saját gyártású lengyel thrillere, a #BringBackAlice. Alicja, a 18 éves influenszer, aki rejtélyes körülmények között tűnt el, egy év után hirtelen visszatér, és visszatérése örökre megváltoztatja barátai életét. Alicja találkozik egy fiúval, aki azt állítja, hogy a húga is ugyanazon a napon tűnt el.

Utolsó évadával tér vissza Bill Hader dramedyje, a Barry (04.17), folytatódik a Gotham lovagjai, a Perry Mason, az Utódlás és még megannyi remek sorozat.

Translate »