Oldal kiválasztása

Hamarosan érkezik a Holiday Ops a World of Tanks játékba

Hamarosan érkezik a Holiday Ops a World of Tanks játékba
4 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A World of Tanks készen áll a karácsonyra és az újévre, az év legnagyobb játékbeli eseményével: a Holiday Ops 2020-szal. Minden a díszek és a csaták körül forog. December 13. és január 14. között a játékosok feldíszíthetnek egy új, ünnepi hangulatú játékbeli garázst, és komoly jutalmakra tehetnek szert. Ettől még Ebenezer Scrooge is mosolyra fakadna!

Az új garázshoz egy interaktív karácsonyfa, egy lakoma, egy installáció és egy udvar is tartozik, amelyeket kedved szerint feldíszíthetsz. Több mint 300 különböző dekorációt találhatsz, és 4 gyűjtemény darabjait szerezheted meg (karácsony, újév, varázslatos újév és holdújév). Szóval ideje felkészülni a garázsdekorálásra, la-la-la-la-la, la-la-la-la!

Karácsonykor általában csak a legjobb magaviseletű játékosok kapnak jutalmat, de a Holiday Ops esetén más a helyzet. A játékosok a pusztításért, az újévi tűzijáték-bemutatókért és a Random csaták speciális küldetéseinek teljesítéséért fognak díszeket kapni. A díszek felhelyezésével a játékosok növelik az ünnepi hangulatot, és minden szintlépéskor különleges jutalmakat kapnak!

Ha a játékosok elérik az ünnepi hangulat 5. szintjét, megismerkedhetnek a Holiday Ops 2020 vadonatúj mechanikájával: egy saját álomjárműcsapat létrehozásával, amely további bónuszokat kap a csatákban. A kiválasztott gépekből Holiday Ops-jármű lesz, és az osztályuktól függően extra harci tapasztalatot, szabad tapasztalatot és legénységi tapasztalatot fognak kapni. A játékosok egy Holiday Ops-járműhellyel kezdenek az 5. szinten, és minden szintlépéssel feloldanak egy új helyet. Az új helyet feloldó ünnepihangulat-szint az elhelyezhető jármű szintjének felel meg: az 5. szint az V-ös szintű járműveknek, a 6. szint a VI-os szintűeknek és így tovább.

A játékosok nem egyedül fognak ünnepelni: a Snow Maidenek egészen a Holiday Ops 2020 végéig velük tartanak. Minden nap egy véletlenszerű dísszel és ötszörös mennyiségű tapasztalatot adó személyes küldetésekkel fogják megajándékozni a játékosokat. A Snow Maideneket ráadásul a megadott ünnepihangulat-szintek elérésével jutalomként is megszerezheted, így a legénység állandó tagjaivá válhatnak!

„2019 nagyszerű év volt, és a Holiday Ops nemcsak az év lezárására hanem a 2020-as év elindítására is tökéletes – mondta Max Chuvalov, a World of Tanks globális kiadásért felelős igazgatója. – Reméljük, hogy a játékosoknak tetszeni fog az ünnepi hangulat és az esemény mesés jellege, mivel az volt a célunk, hogy felejthetetlen élményt nyújtsunk nekik!”

És még nincs vége! Az ünnepek az adakozásról szólnak, és a Holiday Ops sem tesz másképp. Mindegy, hogy rosszak voltak vagy jók, december 13-tól minden játékos kapni fog egy F42 AMR II-es szintű francia könnyű tankot, 3 dekorációs dobozt és egy töltetet (a Holiday Ops során felhasználható különleges tárgyat) tartalmazó különleges ajándékot. Köszi, Jézuska!

A World of Tanks bemutatása

A World of Tanks az első csapatalapú MMO-akciójáték, amelyben páncélozott harcjárművek csapnak össze. Vesd bele magad a második világháború eposzi tankcsatáiba a világ minden tájáról származó többi játékossal. A rendelkezésedre álló arzenál 11 nemzet több mint 600 páncélozott harckocsiját tartalmazza, amelyek mindegyike gondosan kialakított, történelmileg hiteles részletekkel rendelkezik.

Hivatalos webhely:

A Wargaming bemutatása

A Wargaming egy díjnyertes online játékokat fejlesztő és kiadó vállalat, amelynek székhelye a ciprusi Nicosiában található. Az 1998 óta működő Wargaming ma már a játékipar élenjáróinak egyike, amely több mint 4500 alkalmazottal és a világ minden táján megtalálható irodákkal rendelkezik. A Wargaming játékaival több mint 200 millió játékos játszik, az összes nagyobb játékplatformon. Fő termékei közé tartozik a rendkívül népszerű, ingyenesen játszható World of Tanks, valamint a World of Warships haditengerészeti akciójáték.

Hivatalos webhely:

Translate »