Oldal kiválasztása

Geralt vendégszereplése várható egy idei videojátékban

Geralt vendégszereplése várható egy idei videojátékban
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Witcher-széria sikere töretlen, a három eddig megjelent résszel mindenképpen beírta magát a CD Project Red a történelembe. Nem elég, hogy lassan érkezik a Netflix-sorozat, most úgy tűnik, hogy egy másik játékban is tiszteletét teszi kedvenc szörnyvadászunk.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="hu"><p lang="en" dir="ltr">What if Geralt was going to step out of the <a href="https://twitter.com/witchergame?ref_src=twsrc%5Etfw">@witchergame</a> for the very first time to make an appearance in one of the upcoming games later this year? <a href="https://t.co/dMTn1Im6HD">pic.twitter.com/dMTn1Im6HD</a></p>— Marcin Momot (@Marcin360) <a href="https://twitter.com/Marcin360/status/970994926677872640?ref_src=twsrc%5Etfw">2018. március 6.</a></blockquote><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Azt még egyelőre nem tudni, hogy pontosan melyikben, de ahogy az a fenti Twitter-bejegyzésből is látszik, esélyes Ríviai Geralt felbukkanása egy idén megjelenő videojátékban.

Noha konkrétumot egyelőre nem tudni, így a platformot sem, a többség nagyobb összegben merne fogadni a Soulcalibur VI-ra, hiszen már többen is tiszteletüket tették más univerzumokból az előző részeiben, úgymint Spawn, Yoda, Darth Vader vagy akár az Assassin’s Creed fő üdvöskéje Ezio Auditore, így Geralt sem lógna ki a sorból feltétlenül, ráadásul egyből megkapná a két főbb konzolos platform.

Amint többet tudunk, mindenképpen megosztjuk veletek is!

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »