Oldal kiválasztása

Tárgyalóasztalon a Crackdown folytatása

Tárgyalóasztalon a Crackdown folytatása
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Tegnapi pletykákra reagált ma délelőtt a Realtime Worlds fejese, Colin MacDonald, aki jó pár érdekességről rántotta le a leplet.

Tegnap még arról pletykált a fél világ, hogy a GTA-stílusú MMO, az All Points Bulletin fejlesztésével elfoglalt Realtime Worlds teljesen lemondott a Crackdown 2 fejlesztéséről, azonban a csapat főhadiszállásához közel, szintén a skóciai Dundee-ban alapított stúdiót több korábban kivált tag, köztük Billy Thomson dizájner vagy a Xen Group egyik jelentős alakja, Gaz Liddon. Ez persze azonnal szóbeszédek lavináját indította el, miszerint a Microsoft támogatásával a Ruffian Games hegesztheti a folytatást, azonban a Realtime Worlds fejese, Colin MacDonald ma minden pletykát szertefoszlatott.

MacDonald egy frissen kiadott nyilatkozatában egyértelművé tette, hogy már folyamatban vannak a Crackdown 2 fejlesztésével kapcsolatos tárgyalások, amit a jogtulajjal, a Microsofttal együtt intéznek. A főnök azt is elismerte, hogy 5-6 ember valóban átpártolt a Ruffia-hoz, azonban a Crackdown-t hegesztő keménymag megmaradt, ők jelenleg az  All Points Bulletin-on dolgoznak, illetve egy eddig be nem jelentette projekten.

Hozzászólások

Translate »