Oldal kiválasztása

The Game Awards 2017 – Bejelentések és trailerek

The Game Awards 2017 – Bejelentések és trailerek
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Lezajlott az idei Game Awards is, nagyjából a várakozásoknak megfelelően. (Legalábbis részemről.) A Cuphead és a Zelda számos díjat bezsebelt és nagy meglepetésre sem került sor a többi kategóriában. Azonban számunkra talán nem is a díjátadó része a legérdekesebb a rendezvénynek, hanem a bejelentések és új trailerek hada, amiből volt is bőven. Alant válogatás nélkül össze szedtünk nektek mindent, hogy kényelmesen, egy helyen megtekinthessétek őket.

World War Z

A Brad Pitt nevével fémjelzett filmből merítő alkotás a négy fős coop mókára épít, egész pofásan néz ki, bár valljuk be, játékmenetileg erőset kell villantania a mostani mezőnyben. Bízzunk a legjobbakban.

Shadows Die Twice

Rövid teaser a Dark Souls és Bloodborne játékokat jegyző From Software-tól. Szinte bármi lehet, az én tippem a Bloodborne második részére esne.

In The Valley of Gods

Egyiptomi kaland a díjnyertes Firewatch készítőitől.

Soulcalibur IV

Tipikus japán látványvilág, hatalmas kardok és mellek. Lényegében minden, amit a Soulcalibur játékoktól elvárhatunk.

Fade to Silence

A THQ Nordic és a Black Forest koprodukciójában készülő túlélőjáték a hagyományosat a fantasy elemekkel vegyíti. Az early access jövőhéten rajtol, pontosabban 14-én.

Bayonetta 1-2 Switch és Bayonetta 3

Sebesen szárnyal felfelé a Switchre portolt játékok száma. Két kiváló klasszikus csatlakozik a felhozatalhoz, maguk után hozva a frissen bejelentett harmadik részt.

Death Stranding

Ha van játék, ami garantált közönségsiker lesz és én is padlógázzal robogok a boltokba érte az olyan alkotás, amit Hideo Kojima készített. Az első Metal Gear óta rajongója vagyok az úriember munkásságának és ez azóta se változott. Az új Death Stranding trailer pedig pontosan annyit mond, amennyit elődei. Semmit. Ám 8 perc hosszú, nagyon feszült és izgalmas, és csuklóból vágja hozzánk a „Többet akarok tudni!” érzést.

Witchfire

Újabb kellemes meglepetés a Vanishing of Ethan Carterért felelős The Astronauts csapatától. Horrorisztikus boszorkányvadászat, látványos grafikával és remek hangulattal. A fejlesztésbe ráadásul a Bulletstorm és a Painkiller fejlesztői is besegítenek.

GTFO

A Payday készítőinek új kooperatív játéka, a névből pedig elég sok minden leszűrhető már jó előre.

Metro Exodus

Végül de nem utolsó sorban látványos Metro Exodus trailert is kaptunk. Csak hogy jobban fájjon.

A fentieken kívül számos kisebb projekt és minket kevésbé lázba hozó, azonban mindenképp említésre méltó alkotás is tiszteletét tette. Jött pár, már ismert játékhoz új trailer is. Ezeket csak így vegyesen.

Vacation Simulator

Smith & Smitherson Accounting+

Dreams

PlayerUnknown’s Battlegrounds

 

Translate »