Oldal kiválasztása

Gears of War 3 – Kiszivárgott információk

Gears of War 3 – Kiszivárgott információk

Eredetileg ma este kellene CliffyB-nek bejelentenie új projektjét, a nagy leleplezés azonban csak jövő hét elején történik majd meg, de nem kizárt, hogy most elrontjuk a rajongók meglepetését.

Az EDGE online részlege megbízható forrásokra hivatkozva tegnap késő este közzé tette a Gears of War harmadik részének első részleteit. A most elhangzott információkat ne tessék készpénznek venni, valószínűleg jövő héten hétfőn, Cliff Bleszinski, az Epic dizájnere fogja lerántani a leplet az első, hivatalos GoW 3 részletekről.

 

Az EDGE Online szerint a harmadik részben felbukkan majd egy új Locust ellenfél, aki hatalmas csápjai segítségével képes lesz a fedezékeinkbe belekapaszkodni. Talán pont ezért kap az új rész továbbfejlesztett fedezékrendszert, melyben nem a mechanika fog megváltozni, hanem az új ellenfél miatt kialakult helyzethez kell majd másként alkalmazkodnunk. Fegyverek terén is lesz változás, speciális robbanószereket vethetünk majd be az ellenfél és annak barikádjai ellen. A játékban kapunk majd egy spéci nehézpáncélt is, ami egyrészt védelmet biztosít, másrészt a csatatéren óriási pusztítás okozója is lehet majd. A harmadik rész nyáron fog játszódni, rengeteg új helyszínre látogathatunk el, és ha igazak a szóbeszédek, akkor víz alatti küldetéseket is teljesíteni fogunk.

Translate »