Oldal kiválasztása

Fire Emblem Warriors – Friss információk a DLC-kről

Fire Emblem Warriors – Friss információk a DLC-kről
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Nintendo is szépen lassan minden nagyobb címéhez kiad valamilyen DLC-t, a Fire Emblem Warriors sem lesz kivétel és most új infók érkeztek, hogy mik is várnak majd ránk. Az biztos, hogy a csomagok új karaktereket és fegyvereket fognak hozzáadni az alapjátékhoz, de reméljük azért kicsivel többet fognak tartalmazni.

  • Fire Emblem Fates (2017, decemberében érkezik €8.99 áron): Ezt a csomagot a Fire Emblem Fates inspirálta.
  • Fire Emblem: Shadow Dragon (2018, februárban érkezik €8.99 áron): A karakterek és a fegyverek a Fire Emblem: Shadow Dragonból fognak származni.
  • Fire Emblem: Awakening (2018, márciusában érkezik €8.99 áron): A Fire Emblem: Awakening volt az a játék ami visszahozta a köztudatba a sorozatot, így a rajongók imádni fogják ezt a csomagot.
  • Season Pass (október 20-án érkezik €19.99 áron): Mind a három csomagot tartalmazni fogja, amiket megjelenésük pillanatában automatikusan megkapunk. Bármelyik verzióhoz is vesszük meg (Nintendo Switch vagy Nintendo 3DS) kapni fogunk egy Lunica számára egy menyasszony ruhát.

Az Amiibo támogatás sem maradhat el, bármelyik Fire Emblem figurát használhatjuk majd a játékban aminek hála fegyvereket illetve nyersanyagokat kaphatunk.

A Fire Emblem Warriors október 20-án jelenik meg Nintendo Switchre és Nintendo 3DS-re.

Translate »