Oldal kiválasztása

Februári PS Plusz játékok

Februári PS Plusz játékok
5 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Mint minden hónap első keddjén, úgy február 6-án is ajándékba kapunk pár játékot a Sonytól, hogyha Playstation Plus előfizetők vagyunk. Kettő, néha három címet ps4-re, 3-4 címet ps3-ra, alkalomadtán pedig ps vitára is jön valami finomság, és persze kéthavonta kapunk egy ps vr játékot is. Lássuk is, hogy mit kapunk Februárban!

Először is itt a RiME. Ez egy egyedül játszható kaland egy gyönyörű világban, ahol egy fiatal fiú bőrébe bújhatunk, aki egy rejtélyes szigeten ébred egy borzalmas vihar után. Fel kell fedezzük a környezetet és eljutni egy torony tetejére, hogy kiderítsük a sziget titkát.

Továbbá a régi konzolokon elérhetőek lesznek:

Másodszor pedig egy családnak való délutáni, szintén kalandjáték a Knack. Amelynek a második része (Knack II) nem is olyan rég jelent meg. Egy leginkább gólemre hasonlító lénnyel kell játszanunk, akinek alakváltoztató képességei segítségével, meg kell mentsük a világot, a goblin hadsereg megszállásától. És ami a legjobb benne, hogy nem muszáj egyedül ekkora terhet a vállunkra venni, hiszen a játék játszható közösen is.

  • Spelunker HD, PS3
  • Mugen Souls Z, PS3
  • Exiles End, PS Vita
  • Grand Kingdom, PS Vita (A játék ps-en is elérhető)

És persze ne felejtsük el azt sem, hogy kapunk egy vr játékot is, igaz mivel csak 2 havonta változik a kínálat, emiatt akár csak januárban, most is a Starblood Arena-t kaparinthatjuk meg, ám ha valaki lemaradt volna róla, akkor itt az ideje, hogy bezsebelje

(A videóban elhangzik, hogy a játék legfőbb hibája az ember hiány, mióta PS plusszal elérhető, jócskán csak megnövekedett a játékos bázis, ami nagyon jó hír, hiszen a Starblood Arena megérdemli, hogy játszanak vele.)

Translate »