Oldal kiválasztása

[E3] PC Gaming Show – Összefoglaló

[E3] PC Gaming Show – Összefoglaló
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Talán az egyik legnagyobbat durrant a Mount & Blade II: Bannerlord, ami két videóval is jelentkezett.

A másik nagy bejelentés az XCOM 2: War of the Chosen kiegészítője volt, ami rengeteg új tartalmat és egységeket hoz majd a játékba. Megjelenés: augusztus 29.

A Double Fine is bemutatkozott egy nagyon cuki farmolós, táncikálós, állatkanevelős játékkal. Megjelenés: 2018.

Bemutatkozott a TUNIC is, ami nekem egy felturbózott Titan Soulsnak tűnik. Mindenképp várós! Windowsra, Linuxra, Macre és konzolokra megjelenik 2018-ban.

Egy rövid beszélgetés közepedte PlayerUnknown elmondta mik a tervei a játék jővőjét illetően, majd megnézhettük a hamarosan érkező újításokat a játék motorjában.

Bemutakozott egy videóval a LawBreakers is, aminek személy szerint nagyon kíváncsi leszek a jövőjére, mert elég erőteljesen a hardcore réteget célozza meg. Megjelenés: augusztus 8.

A Klei is előállt egy nagyon szépen animált trailerrel, mégpedig a GriftLands-hez, ami első ránézésre egy Don’t Starve némi Fallouttal kombinálva. Megjelenés: 2017 vége/2018 eleje.

Végül befutott a Wololo…akarom mondani az Age of Empires: Definitive edition trailerje is, ami a játék 20. évfordulójára készül. 4K, távolabbi kamera opció, gameplay változtatások, remastered zene ÉS WINDOWS STORE EXKLUZÍV…oh wait.

Translate »