Oldal kiválasztása

Decemberi PS Plusz játékok

Decemberi PS Plusz játékok
4 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Just Cause 4

A hónap igazi húzócíme nem más, mint a Just Cause sorozat legutóbbi darabja, melyben Rico a Solís nevű szigeten kénytelen rendet tenni, melyet egy privát hadsereg tart uralma alatt. A megszokott ejtőernyős mókára számíthatunk, ebben az alig 2 éves játékban!

Rocket Arena

A Rocket Arena egy kimondottan friss cím, idén július óta nyúzhatja a nagyérdemű! Egy többjátékos aréna-harc, az Overwatch és Fortnite nyomdokain, extra játékmódokkal felszerelve, mint a kincskeresés, vagy a rakétafoci! 3v3 csapatokban játszva, biztos okoz pár kellemes órát, ha vevő vagy a stílusra!

Worms Rumble

A hónap különlegessége egy olyan játék, ami gyakorlatilag MA jelent meg hivatalosan! A Worms Rumble-ben a kedvenc kukacaink visszatértek, hogy egy battle royale keretében bemutathassa a Team 17, hogy igenis lehet még újat mutatni. Akinek esetleg nem fekszik a „csak egy maradhat” stílus, az kipróbálhatja a Deathmatch vonalat, a kicsit retróbb életérzés miatt.

Ami a PS5 tulajoknak most extra ínyencség, az a Playstation Plus Collection! Ez egy 20 darab PS4-es játékot magába foglaló kollekció, melyet a PS Plusz előfizetők azonnal lekaphatnak! A játékok PS4-en is futnak, de ennek előfeltétele, hogy először PS5-re kell őket beszerezni. A Sony ezzel is szeretne az új generáció vásárlására ösztönözni mindenkit! Olyan exkluzív nagyágyúk kerültek bele, mint a God of War, Last of Us, Infamous: Second Son, The Last Guardian, Days Gone illetve pár multiplatform remek, mint a Final Fantasy XV, a Monster Hunter, Mortal Kombat X, Batman: Arkham Knight vagy a Silent Hill 7. Folytathatnám a sort, de inkább nézzétek meg a videót:

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »