Oldal kiválasztása

Az ünnepi ajándékbeszerzést időben kell elkezdeni

Az ünnepi ajándékbeszerzést időben kell elkezdeni
3 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A legtöbb ember nem hagyja az utolsó pillanatokra a karácsonyi játékvásárlást. Ellenkező esetben úgy jár, mint Arnold Schwarzenegger a „Hull a pelyhes” c. filmben, ahol a kisfia Turbo Mant akar mindenáron. A játék már elfogyott és ádáz küzdelem veszi kezdetét az utolsó darabért. A valóságban persze nem annyira drámai a helyzet. Nem beszélve arról, hogy az ünnepek előtt számos kereskedő akciósan árulja a termékeket. Novemberben pedig nagyon népszerű az egész világon hódító Black Friday

A járványhelyzet is hozzájárul, hogy minimális időt töltsünk a túlzsúfolt bevásárlóközpontokban, helyette intézzük el a vásárlást online, otthon és kényelmesen, kártyával bármelyik webshopban fizethetünk biztonságosan és mindegyik üzletben termékvisszafizetési garancia van. Mi sem egyszerűbb, hogy a kanapén ülve kényelmesen megrendeljünk a kiválasztott játékot (babajátékok, lányos-fiús játékok, kültéri játékok, készségfejlesztő játékok…stb.), akciós áron és természetesen nem az utolsó pillanatban.

Készítsünk listát

Mint a Mikulásnál, az idei játékok rendezésének első lépése is a lista elkészítése. Itt nemcsak azt gondolhatjuk ki, hogy kinek mit szeretnénk venni, hanem konkrétan megkereshetjük a vásárolni kívánt termékeket. A lista elkészülte után ellenőrizzük, hogy senkit sem hagytunk-e ki a családtagok közül. Az ész nélküli vásárlásnak semmi értelme, tervezzük meg előre a tevékenységet! Csak olyan játékot vegyünk, ami biztos, hogy fontos lesz a használójának, igaz, hogy van garancia az online shopokban, de ezt leginkább a sérült vagy hibás termékekre szokták érvényesíteni.

Trambulinok és kültéri játékok

Az ilyen termékeket is célszerű még a szezon előtt beszerezni, egyrészt olcsóbbak, mint tavasszal vagy nyáron, másrészt, ha jön a kellemes időjárás, akkor már a család vagy a gyerekek azonnal élvezhetik a trambulin nyújtotta szórakozást. Mint minden terméknél, itt is lényeges elem a szempont: zenélő trambulin, sport trambulin vagy kültéri trambulin védőhálóval, az ár tartomány pedig 20.000 Ft-tól 100. 000 Ft-ig is nőhet. Az ilyen játékot leginkább a nagy kerttel rendelkező családi házakban élők vásárolnak, hiszen fontos, hogy az eszköz biztonságosan és nagy területen legyen felszerelve.

Az elektromos autók jelenleg igen elterjedtek. A Mappy és a My First Car márkáknak motoros változta is létezik, kétszemélyes vagy egyszemélyes kiszerelésben. Ezek az eszközök viszonylag sokáig bírják az aksival, főleg, ha betartjuk a töltési szabályokat. Addig kell töltőn hagyni a járművet, ameddig teljesen fel nem töltődik. Igazi slágerjáték az elektromos kamion, 2 éves kortól ajánlott és maximum 35 kg lehet a terhelhetősége. Ugyanakkor nem pénztárcabarát, 170.000 Ft körül már beszerezhetünk ilyet, ha megéri.

Ami olcsó az nem biztos, hogy jó!

Az árleszállítások és a különböző akciók általában egy adott napra, vagy egy hetes időtartamra vonatkoznak, ekkor jóval olcsóbban vásárolhatunk, viszont érdemes körültekintően keresgélni a kínálatban. Még az is elképzelhető, hogy a következő akcióban még olcsóbb lesz, meg kell találni az arany középutat. Ebben segítségünkre lehetnek a különböző ár-összehasonlító (argep.hu, arukereso.hu) oldalak is.

Célszerű tehát olyan játékot vagy ajándékot vásárolni, illetve keresni, amelyet kedvező áron és leginkább hosszabb távon használunk. Figyeljünk oda az akciókra, de mindenekelőtt győződjünk meg arról, hogy mindenképp szükséges-e a termék. Az utolsó pillanatra pedig ne hagyjunk semmit, mert hiába vesszük meg rögtön online, ha a szállítási idő miatt fogunk később mérgelődni.

Translate »