Oldal kiválasztása

Aktuális mozipremierek 28. hét

Aktuális mozipremierek 28. hét
5 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Nézzük milyen premierek várnak ránk július 11-től a mozikban:

Szupercella 3: Az ördögverem
(Escape Plan 3: Devil’s Station / Escape Plan: The Extractors)

amerikai akciófilm, 97 perc

Premier: 2019. július 11.

Ray Breslin (Sylvester Stallone) és csapata ismét lehetetlen küldetésre vállalkoznak: az Ördögveremből, egy régi romvárosra épült erődből próbálják kimenteni újdonsült társuk egykori pártfogoltját. A helyszínen azonban hamar világossá válik, hogy semmi sem az, aminek látszik, és a csapatnak halálos próbatételeket kell kiállnia, hogy élve teljesítsék az akciót… 

Übergáz
(Stuber)

amerikai akció-vígjáték, 105 perc

Premier: 2019. július 11.

A visszafogott vérmérsékletű Über-sofőr (Kumail Nanjiani) mit sem sejtve felvesz egy sokat látott zsarut (Dave Bautista), aki forró nyomon jár egy kegyetlen gyilkos nyomában. Nem kell sok idő, hogy rájöjjön: ez a megpróbáltatásokkal teli éjszaka kockára teszi az épelméjűségét, az életét és az ötcsillagos értékelését is. Az ÜBERGÁZ klasszikus modorú, de friss humorú korhatáros akció-vígjáték két ellentétes jellemű fickóról, akik teljesen képtelen helyzetben találkoznak – és csak egymásra számíthatnak. 

Együtt megyünk
(Nous finirons ensemble / Little White Lies 2)

francia vígjáték, dráma, 135 perc

Premier: 2019. július 11.

Az Apró kis hazugságok című film baráti társasága újra együtt: hét évvel a csapat felbomlása után a barátok újra találkoznak, és különleges meglepetést tervelnek ki. Az egykori banda egyik tagja, Max (François Cluzet) a tengerparti házába vonul vissza, hogy egy nehéz időszak után kicsit nyugalomra leljen és feltöltődjön, barátai azonban úgy döntenek, hirtelen felbukkanva megünneplik a születésnapját. Az eleinte nem egyértelműen kellemes meglepetést váratlan helyzetek követik, az apróságok mellett sorsfordító, fontos eseményekre is fény derül. A gyönyörű francia tengerparton komikus és megrendítő pillanatok során derül ki, hogy mi igazán fontos az életben. 

Szerelem második látásra
(Mon inconnue)

francia-belga vígjáték, 117 perc

Premier: 2019. július 11.

Raphael (François Civil) és Olivia (Joséphine Japy) első találkozása a gimiben szerelem volt első látásra. 10 év boldog házasság és sikeres írói karrier mellett Raphael élete tökéletes; legalábbis ő így gondolja. Önmaga sikerességétől megrészegülve észre sem veszi, mennyire elhanyagolja feleségét. Egy viharos estén a probléma felszínre kerül és veszekedésbe torkollik. Másnap reggel Raphael egy párhuzamos világban ébred, amelyben ő egy nőtlen középiskolai tanár átlagos életét éli, a híres és gazdag Olivia pedig nem is ismeri őt. Vajon sikerül-e másodszor is meghódítania imádott szerelmét? 

0 hozzászólás

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »