Oldal kiválasztása

Aktuális mozipremierek 17. hét

Aktuális mozipremierek 17. hét
5 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Lássuk az április 25-i mozipremiereket:

Bosszúállók – Végjáték
(Avengers: Endgame)

amerikai fantasztikus akciófilm, kalandfilm, 182 perc

Premier: 2019. április 25.

Thanos súlyos tette, amivel elpusztította az univerzum élőlényeinek felét és megtörte a Bosszúállókat, a megmaradt hősöket egy végső összecsapásra készteti a Marvel Studios huszonegy filmet megkoronázó, nagyszabású fináléjában, a Bosszúállók: Végjátékban. 

Sarkvidék
(Arctic)

izlandi kalandfilm, dráma, 98 perc

Premier: 2019. április 25.

Egy repülőgép katasztrófa túlélője az Északi-sarkon várja, hogy megmentsék. A segítség azonban a lehető legrosszabbkor érkezik és egy kíméletlen hóvihar közepette a mentőhelikopter lezuhan. A férfi döntés előtt áll: várjon a roncsok között egy másik csapat érkezésére vagy neki vágjon a végeláthatatlan jégmezőnek a túlélés reményében? 

Anyák napja
(La fête des mères)

francia vígjáték, dráma, 101 perc

Premier: 2019. április 25.

Lehet színésznő, nővér, gyerekorvos, virágárus, pék, tanár, munkanélküli vagy akár maga a köztársasági elnök.Lehet jóindulatú, ügyetlen, túlterhelt, zsarnoki, kényeztető, szerető, törékeny, fegyelmezett vagy őrült.Lehet hiányzó vagy mindenütt jelen lévő.Még köztünk élő vagy már csak emlék.Lehetünk a fia vagy a lánya, történjen bármi, a gyereke maradunk.Vágyunk rá, hogy végre elengedjen minket és félünk, hogy egyszer elhagy bennünket. 

A hőlégballon
(Ballon)

német thriller, történelmi dráma, 120 perc

Premier: 2019. április 25.

Igaz történet alapján. 1979. Német Demokratikus Köztársaság. 1 hőlégballon, 2 000 méteres magasság, négy gyermek, négy felnőtt, 28 perc – két család eszement terve. A nyolc fős társaság a hidegháború idején kettészakított Európa keleti felén rekedt, és szabadságáról álmodozik. Elképzelésük szerint – amely bár őrültnek tűnik, kivitelezni talán mégsem lehetetlen – egy hőlégballont építenek, amivel átjuthatnak a Berlini Fal felett. S bár a kezdeti kudarcokon ügyesen túlteszik magukat, idővel a STASI (Állambiztonsági Minisztérium) is megneszel valamit… A hihetetlen és felemelő igaz történet szereplői, a Strelzyk- és a Wetzel-család tagjai csak néhány abból a sok tízezerből, akik a szocializmus évtizedeiben nyugatra próbáltak szökni. Sokan elbuktak, de olyanok is akadtak, akiknek sikerült. 

0 hozzászólás

Translate »