Oldal kiválasztása

Bemutatkozott a Nintendo Switch Lite!

Bemutatkozott a Nintendo Switch Lite!
5 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Pletykáltak róla, sőt már a kiegészítőkről is lehetett képeket látni, így a Nintendo nem húzhatta tovább, bejelentették a Nintendo Switch Lite-ot.

Már a nevéből is sejthető, hogy vannak olyan funkciók amikről le kell mondanunk a nagy testvérhez képest, de mik ezek a dolgok, amiket nem kapunk meg? A Joy-conok nem leszedhetőek, ezzel a HD rumble és IR Kamera sem kerül bele a gépbe. Dokkoló, kitámasztó és HDMI vezeték se fog járni hozzá, de ez várható volt, mert a konzolt kifejezetten arra tervezték, hogy bárhova magunkkal vihetjük.

Ezeket leszámítva mi változik még? A kijelző összemegy, 6,2″ helyett 5,5″ lesz, de ami a legérthetetlenebb, hogy az akkumulátor mérete is összemegy, az alapgépben 4310 mAh helyett 3570 mAh lesz, de így is tovább fogja bírni a játékokat, 2,5-6,5 óra helyett 3-7 órát nyúzhatjuk majd. Talán jobb ötlet lett volna, megtartani a nagyobb aksit, vagy tovább bővíteni, hogy tényleg bírja a hosszabb küzdelmeket.

A Nintendo Switch Lite szeptember 20-án fog megjelenni, sárgában, türkizben, valamint szürke színben, az ára pedig: 199 $. Sajnos a magyar árképzésről még nincs hír.

A jó hírek ne maradjanak még el, érkezik egy Limitált kiadás is, ami ráadásul a Pokémon Sword és Shieldhez fog kapcsolódni, ez a verzió november 8-án jelenik meg, a játékot nem fogja tartalmazni, az november 15-én érkezik.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »