Oldal kiválasztása

Az Iron Maiden zárja a World of Tanks Modern Armor Metálfesztivált

Az Iron Maiden zárja a World of Tanks Modern Armor Metálfesztivált

A metálmánia tovább tombol a Wargaming világában, a World of Tanks Modern Armor (WoTMA) a Metálfesztivál utolsó fellépőjeként a legendás Iron Maiden zenekart köszönti. A turné a méltán népszerű Sabatonnal indult a Metálfesztiválon, majd a Megadeth dübörgésével folytatódott a show. Most az Iron Maidenen a sor, hogy fellépjenek a Metálfesztivál színpadán a nagy fináléban!

A WoTMA Metálfesztivál egy egyedülálló játékon belüli zenei esemény, ahol az adrenalindús élményt egy kis heavy metal dobja fel, a zenekarok tankjaival és lenyűgöző parancsnokaival. A Metálfesztivál esemény egy háromfelvonásos turné, mindegyikben egy-egy híres zenekarral.

Az Iron Maiden témájú Senjutsu TO-55 lángszórós tank tüzet zúdít az ellenfelekre a II. világháborús csatákban. A Senjutsu tank lánctalpainak nyomában érkezik „A Matter of Life and Death“ (AMOLAD) tank, egy hidegháborús jármű, amelyet kifejezetten ehhez a World of Tanks Modern Armor-eseményhez alkottak meg. A két jármű hűen idézi meg azt a nyers erőt, amely az Iron Maident a metállegendák közé emelte.

Translate »