Oldal kiválasztása

Astro Bot: Rescue Mission – PSVR játékteszt

Astro Bot: Rescue Mission – PSVR játékteszt100% XP100% XP
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Rég volt már, hogy írott teszttel érkeztem hozzátok, pláne PS VR tartalommal. Mióta a Bad Chicken VR-nak hála van lehetőségünk Vive játékokat tesztelni, kicsit háttérbe szorultak, de nem tűntek el, a következő játékunk is ezt bizonyítja.

Az Astro Bot Rescue Mission, leginkább a Moss-hoz hasonlítható, ám sok szempontból jobb nála, mindkét játék platformer, és mind kettő főhőse végtelenül aranyos, Quill a kisegér (Moss), aki a nagybátyja megmentésére indul, segítségünkkel, pontosan olyan apró és hősies, mint Astro Bot, aki társai életéért küzd szintén a játékos segítségével.

Főhősünket a Playroom VR nevű ingyenes ps játékból ismerhetjük, ahol több rövidebb, inkább partijátéknak kategorizálható kihívásban játszhatunk vele és egymással. Köztük van egy mód, ami ennek az alkotásnak az alapját képzi ahol is az egyik fél egy dinó vr-ban, aki rombolja a várost, a másik pedig kontrollerrel próbálja megmenteni az ott lévő botokat és legyőzni.

A játék kinézete gyönyörű, aranyos és szépen kidolgozott, mindemellett egy hibátlanul összerakott világokat kapunk, nem is beszélve arról mennyire változatos, nincs 2 ugyan olyan pálya, vagy kihívás, nem hasznosítottak újra semmit. Mind a 25 pálya egyedi és lenyűgöző, igen 25 pálya van benne 5 különböző szinten mindegyik végén 1 boss-szal pont úgy mint a Crash-ban, ezen felül pedig 26 külön kihívással is találkozhatunk, amik még több tartalmat biztosítanak a platformer szerelmeseinek.

Természetesen ez úttal is készült videós teszt a játékról, hogy láthassátok milyen VR-ban, és ne csak elképzelni kelljen, aranyos karakterek, szép világ és egy nem túl terjengős, de jó történet, ez mind az Astro Bot, akit érdekel a részletes beszámoló katt a videóra.

Értékelés

100%

Összefoglaló Egyszerűen hibátlan, tökéletes irányítás nagyszerű grafikai dizájn, aranyos karakterek és történet, abszolút 10/10-es játék a maga kategóriájában

100%
Translate »