Oldal kiválasztása

Megérkezett az októberi HBO Max-újdonságok listája

Megérkezett az októberi HBO Max-újdonságok listája

FILMEK

A blockbustercímek közül a legjobban várt havi bemutató a Mark Walhberg és Tom Holland főszereplésével készült The Uncharted (10.16) című akció-kalandfilm lesz, mellette érkezik majd DC Szuperállatok Ligája (10.02), amelyben a jól ismert DC-szuperhősök helyett a szuper állatok mentik meg a világot, továbbá jön Sandra Bullock, Channing Tatum és Daniel Radcliffe fémjelezte Elveszett város (The Lost City, 10.21) című romantikus kalandfilm is. A hónapban díjnyertes alkotások is érkeznek, így az Oscar-díjas Vezess helyettem (Drive My Car, 10.01), a Joaquin Phoenix főszereplésével készült fekete-fehér C’mon C’mon – Az élet megy tovább (10.02) című dráma, Pedro Almodovar legújabb alkotása, a Párhuzamos anyák (Paralell Mothers, 10.22) vagy épp a Foo Fighters zenekar közreműködésével készült Studio 666 (10.02) című horror-vígjáték.

Emellett érkezik még a Sam Raimi-féle Pókember trilógia (10.01), a Shrek 3-4. és a Kung-Fu Panda 1-2. része, a Rekviem egy álomért (10.02), Alfred Hitchcock klasszikusa az Északészaknyugat (North by Northwest, 10.01), George Clooney rendezte A hatalom árnyékában (The Ides of March, 10.06), Amy Schumer és Richard Jenkins közreműködésével készült A Blake család (The Humans, 10.09), a Menekülés Kabulból (Escape from Kabul, 10.13) című HBO dokumentumfilm, a Libabőr 2. – Hullajó Halloween (Goosebumps 2: Haunted Halloween, 10.19), a Szikraváros (City of Ember, 10.22) című fantasy, az Oscar-díjas Juno (10.27), Denzel Washington akciófilmje, A védelmező (The Equalizer, 10.28) és még sok egyéb is.

SOROZATOK

A hónap kiemelt premierje a 10 Emmy-díjas A Fehér Lótusz (The White Lotus, 10.31) antológiasorozat új évada, amelyben szereplőink ezúttal Sziciliában próbálnak kikapcsolódni. Az új évad főbb szereplői Jennifer Coolidge, F. Murray Abraham, Aubrey Plaza, Theo James és Michael Imperioli.

Október 28-án érkezik a spanyol HBO nagyszabású képregénysorozata, a Garcia!, amely az azonos spanyol képregény (itthon a Vad Virágok Könyvműhely gondozásában jelent meg) alapján készült. Garcia szuperkatona, akit Franco rezsimjében hoztak létre, és kriogén technológiával 60 évre lefagyasztották. Amikor felébred, Antoniával, a fiatal újságíróval felderít egy összeesküvést, amely Spanyolországot egy második háborúba sodorja.

Október 18-án érkezik a Beavatási eskü (The Vow Part 2.) következő fejezete, amely a nagy port kavart NXVIM szekta és annak vezetői tárgyalására fókuszál, érdekes adalékot adva a korábbi történetekhez. 

Október 9-én, dupla epizóddal érkezik a Babilon Berlin új évada, amely a nagysikerű német sorozat történetét görgeti tovább. A Volker Kutscher könyvei alapján készült sorozat itthon a General Press Kiadó gondozásában jelentek meg.

Október 1-én elindul a The Walking Dead 11. évada, az első 8 rész már aznap elérhetővé is válik. Továbbá érkezik Stargirl (10.01) új évada is, a premier napján 4 epizóddal, A takarítónő (The Cleaning Lady, 10.01) 2. évada, a Kung Fu (10.07) 3. évada, a Spencer (10.12) 5. évada illetve a spin off sorozata, a Spencer: Hazatérés (10.12) 2. évada. Jön még Az ifjú Sheldon (10.01) következő fejezete és a Ramy (10.15) című vígjátéksorozat 3. évada is. 

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »