Oldal kiválasztása

Út Berlinbe: a World of Tanks legújabb PvE-játékmódja

Út Berlinbe: a World of Tanks legújabb PvE-játékmódja
4 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az Út Berlinbe nevű játékmód véletlenszerű pályákon nyújtja a géppel szemben vívott ádáz küzdelmek élményét, amelyek számtalan nyeremény begyűjtésére adnak lehetőséget.

A játékosok csatlakozhatnak az 5 különböző egység egyikéhez (szovjetek, amerikaiak és britek). Mindegyik egység három azonos típusú, közepes szintű járműből áll, és tartalmaz egy sor csataerősítést, például légicsapást, tüzérségi csapást, speciális lőszereket és egyebeket az ellenség hatékonyabb leküzdésére. Miután a játékos kiválasztotta az egységet, négy másik parancsnokkal kerül egy csapatba, hogy felvegyék a harcot a gépi ellenfelekkel.

Minden harcnak 5 egymást követő célja, illetve harci küldetése van, amelyek során a játékosoknak különféle harci taktikákat kell alkalmazniuk, a speciális zónák elfoglalásától és megvédésétől az ellenfeleken való felülkerekedésig, és végül az ellenséges parancsnokok legyőzéséig.

A csaták négy, kifejezetten az Út Berlinbe játékmódhoz tervezett pályán zajlanak, köztük a vadonatúj Berlin térképen. Ezek közül három már az indulás napjától elérhető, a Berlin térkép azonban csak május 8-án, késő estétől, egy időben azzal, amikor a tűzszünet hivatalossá vált ezelőtt 75 évvel.

Ahogy a játékosok eredményeket érnek el a játékmódban, különféle jutalmakra tehetnek szert, köztük matricákra, jutalomfelszerelésekre és egy különleges medálra. Azok, akik bizonyítanak ebben a játékmódban, jutalmul a nagydíjban részesülhetnek: elnyerhetik a megnövelt páncélzattal felszerelt ISZ-2 tankot.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »