Oldal kiválasztása

Amazon: Listázva az Uncharted 3, a Versus 360 és a Horizon

Amazon: Listázva az Uncharted 3, a Versus 360 és a Horizon
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A francia Amazon a tegnapi napon már felhívta magára a figyelmet, amikor kilistázták a Team ICO kollekciót, azonban ma ismét főszerepet vállalt az internetes áruház.

Az Amazon francia részlege a tegnapi Team ICO kollekció feltűntetése után ma délelőtt újabb három címet pakolt fel kínálatába, többek között a Final Fantasy Versus XIII X360-as verzióját, az Uncharted harmadik részét, és a Heavy Rain fejlesztőinek, a Quantic Dreamnek az ú pletykált játékát, a Horizont.

 

Az Uncharted trilógiává bővülése talán a legkisebb meglepetés, a Naughty Dog sose titkolta, hogy három részesre duzzasztja a kalandor Nathan Drake kincsvadászós történetét, a Final Fantasy Versus XIII multiplatformodása pedig már korábban is szóba került, így talán ez se annyira meglepő. Korábban maga a Square Enix elnöke, Yoichi Wada jelentette ki, hogy nem zárkózik el a dologtól, és megvizsgálják lehetőségeiket, az idei TGS-en biztosan jelenlévő új rész azonban egyelőre még mindig PS3-exkluzív cím.

 

A Quantic Dream új, egyelőre ismeretlen játékáról nem sokat tudni, állítólag a történet már nagyjából kész, és a Horizon cím is passzol, de a hármasfogatból egyelőre ez tűnik a legnagyobb kacsának.

Translate »