Oldal kiválasztása

A Master of Orion ingyenesen elérhető a World of Tanks játékosai számára

A Master of Orion ingyenesen elérhető a World of Tanks játékosai számára
4 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A World of Tanks ezúttal a legendás Master of Orion univerzumának felfedezésére hívja a parancsnokokat: most bárki ingyenes hozzáférést kaphat a legendás 4X-es stratégiai játékhoz, aki egyetlen csataküldetést megnyer a World of Tanks játékban.

Ahhoz, hogy a küzdelem a mélyűrben folytatódhasson, a játékosoknak mindössze egyetlen csataküldetést kell megnyerniük a World of Tanks Random csatái keretében (a Nagy csaták is számítanak) április 9. és 23. között. Ha ezt sikerül teljesíteni, a játékosok letölthetik a Master of Orion játékot az összes elérhető fajjal és egyjátékosos móddal együtt a Wargaming.net Game Centeréből. A parancsnokok egyedi, Master of Orion témájú testreszabási elemeket is kapnak World of Tanks-járműveikhez jutalom gyanánt. 

A letölthető egyjátékosos csomag keretében a játékosok több mint 75 kutatható technológiával kísérletezhetnek, akár 100 naprendszerből álló, gigantikus galaxisokat fedezhetnek fel, és megbütykölt űrhajóikon hasíthatnak a győzelem felé, de még számos egyéb kaland is várja őket a galaxis meghódítását célzó küldetés teljesítése során.

Translate »