Oldal kiválasztása

A Girls und Panzer visszatér a World of Tanksbe

A Girls und Panzer visszatér a World of Tanksbe

2024. május 16. és május 31. között a harckocsiparancsnokok három neves legénység szakértelmét vehetik igénybe. Az Ōarai lánygimnázium legendás Ankou csapatához két csapat is csatlakozik más iskolákból, ahol szintén nagy tiszteletnek örvend a sensha-dō művészete: A Kuromorimine lánygimnázium és a Jatkosota középiskola. A Pz.Kpfw. IV Ausf. H Ankou mellett a játékosok új, a Girls und Panzer univerzum ihlette Prémium járművekhez is hozzájuthatnak: a Tiger II Kuromorimine és a BT-42 Jatkosota HS tankokhoz.

A játékosok hozzáférést kapnak a 2D testreszabási elemek kibővített készletéhez is, beleértve a Girls und Panzer univerzum iskoláit és csapatait ábrázoló emblémákat, feliratokat és matricákat, egy egyedi Ōarai szerkeszthető stílust, két új Kuromorimine és Jatkosota középiskola 2D-stílust, valamint egy chibi-stílusú és kitűző gyűjteményt, amelyen az egyes iskolák vezetői láthatók.

Emellett minden harckocsizó különleges küldetésekben vehet részt, amelyekért különböző GuP-témájú tárgyakat kapnak jutalmul, köztük olyan különösen népszerű parancsnokokkal, mint Miho, Mika és Erika. A játékosoknak csak annyit kell tenniük, hogy kiválasztják annak a parancsnoknak a harci küldetéssorozatát, amelyet meg szeretnének kapni.

Translate »