Oldal kiválasztása

Új frissítés érkezett a World of Tankshez

Új frissítés érkezett a World of Tankshez
4 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az új verzió többek között három nehéz tankot tartalmaz, amelyek egyenként két nagy kaliberű löveggel vannak felszerelve. A következőket kell tudnod, mielőtt kutatásba kezdenél, hogy mielőbb elvihesd egy próbakörre ezeket a félelmetes páncélozott járműveket.

A kétcsöves újoncok mindegyike szovjet, és VIII-as, IX-es és X-es szintűek a KV-3-ból a VII-es szinten induló vadonatúj ágon. Az ikerlövegekkel egymás után vagy sortűzben is tüzelhetsz (az utóbbira való felkészüléshez kell egy kis idő).

Az IS-2-II az első a nehéz tankok új ágán. Azoknak a játékosoknak, akik Object 703 II-est találtak az újévi dobozukban, már ismerős lesz az IS-2-II, hiszen hasonló a kezelésük. Azonban az új, kutatható, VIII-as szintű lövegesek egyszeri sebzése kisebb, cserébe viszont kevesebb időt vesz igénybe az újratöltésük.

A IX-es szinten a játékosok megismerkedhetnek az IS-3-II-vel és annak határozott „kézfogásával”, amelynek során 390 pontot képes sebezni egyetlen lövéssel. Végül a X. szinten megszelídíthetik az ST-II-t. Ez sokban hasonlít a játékban már elérhető ST-I-re: hasonlóan jól páncélozott, és ugyanazt a 122 mm-es löveget használja, amely normál lövedékkel 440 pont sebzést képes okozni. A különbség annyi, hogy az ST-II két ilyen löveggel száll be a harcba.

A kétcsöves szovjet nehéz tankokon kívül az 1.7.1-es frissítés egy rendkívül hasznos eszközt is biztosít a játékosoknak: a leszerelőeszköz. Lehetővé teszi a játékosoknak, hogy arany felhasználása nélkül szereljék le a felszerelésüket a járműről. Ezenkívül számos új 3D stílus is elérhetővé válik azon játékosok számára, akik lenyűgözővé szeretnék tenni a tankjaikat.

További információk az 1.7.1-es frissítésről:

Translate »