Oldal kiválasztása

Teljes ráncfelvarráson esik át a Hearthstone

Teljes ráncfelvarráson esik át a Hearthstone
4 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Idén áprilisban fog megérkezni a Blizzard népszerű kártyajátékának, eddigi talán legnagyobb frissítése.

Kezdjük azzal, hogy az alábbi lapok bekerülnek a Hall of Fame-be, azaz innentől kezdve Standard paklikban nem lesznek használhatóak, miután megjelenik a patch.

 

Ezen felül a Priest kaszt teljes átdolgozást kap, korábbi klasszikus kártyák alakulnak át, mint például a Holy Nova, aminek a költsége 5 manáról 4-re csökken, azonban innentől kezdve nem sebzi az ellenfél hősét, vagy a Holy Smite, ami innentől 2 helyett 3-at fog sebezni, azonban az ellenfelet közvetlenül ezzel sem lehet már sebezni. Jó néhány laptól el kell búcsúznunk, olyanoktól, mint az Auchenai Soulpriest, Holy Fire, Prophet Velen, Shadowform, Divine Spirit és a Northshire Cleric, ezek a kártyák szintén bekerülnek a Hall of Fame-be, azonban, hogy ne csak veszteség érje a karakter kedvelőit, a Blizzard számos új lappal örvendezteti meg őket, ezzel létrehozva egyfajta balanszot, de ezekről majd egy későbbi cikkben olvashattok.

Érkezik az új kiegészítő is amely 135 új kártyát fog tartalmazni és már elő lehet rendelni a megszokott 50 és 90 csomagos kiadásokban. Ennél talán még érdekesebb, hogy a játék indulása óta bent levő 9 karakter végre új ellenfelet kap, mivel érkezik egy új hősosztály a Demon Hunter szerepében, ráadásul az új kártyákból 15 specifikus lesz az új classal. Korábban a Blizzard bevezette, hogy legendás lapokat nem nyithatunk duplikáltan, azonban ez azt a problémát továbbra sem oldotta meg, hogy egy nagyobb nyitogatás végére, 9-10 darab pihenjen a raktárunkban egy-egy adott kártyából. Hölgyeim és Uraim, ez a pillanat is elérkezett, ugyanis a frissítést követően, Common, Rare illetve Epic lapokat nem nyithatunk ki, ha már megvan a 2 darab.

Az új frissítés valamikor április folyamán lesz elérhető.

Translate »