Oldal kiválasztása

Spyro Remastered – Igaz ez?

Spyro Remastered – Igaz ez?
4 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).
Kiszivárgott ma egy hír, miszerint mindenki kedvenc “rókája” (tudjuk jól, hogy nem az) után most mindenki kedvenc sárkánya is visszatér. A Spyro Remasteredre azóta várnak a rajongók, hogy Crash kalandjait újra átélhettük. Hozzáteszem, ezzel én is így vagyok.
 A Kotaku UK állítása szerint márciusban jelentik be, és az év harmadik negyedében (valószínűleg szeptemberben, mivel akkor lesz 20 éves a sorozat) érkezhet a Spyro the Dragon Trilogy, mely a Sypro the Dragon, a Ripto’s Rage! és a Year of the Dragon játékok felújított változatait tartalmazza. Felfrissítik a felhasznált anyagokat, javítanak a megvilágításon, az animációkon, az átvezetőkön és a betétdalokon, valamint bevezetnek egy modern mentési rendszert.

Ez nagyon jól hangzik, és én lennék a legboldogabb, ha igaz lenne, de vajon tényleg így lesz? A Crashre több mint egy évet vártunk, a Spyróról pedig éppen, hogy ma hallunk valamit. Személy szerint kétlem, hogy fél év alatt kész lenne ez az egész, hacsak nem titokban fejlesztették eddig, ami megint csak indokolatlan lenne. De tévedjek, és legyenek igazak a hírek. Játszhassunk idén szeptemberben a kedvenc sárkányunkkal újra!

Sypro the Dragon

Ripto’s Rage

Year of the Dragon

Translate »