Oldal kiválasztása

Már Xbox-on is elérhető a SkyDrive

Már Xbox-on is elérhető a SkyDrive
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A mai nappal a Microsoft az Xbox360-as rendszerre is kiterjesztette a SkyDrive szolgáltatását, ami nem más, mint az óriásvállalat felhőtechnológiát használó online tárhelye.

A Microsoft felhő szolgáltatása, a SkyDrive ddig Windows, Windows Phone 8, Android és iOS rendszerek között volt elérhető. Az óriásvállalat most elérkezettnek látta a pillanatot, hogy a rendszert kiterjessze jelenlegi konzoljára, az Xbox360-ra is. Ez azt jelenti, hogy feltöltött zenéinket, videóinkat és képeinket ezentúl a konzol segítségével TV-nken is élvezhetjük majd. Ehhez nem kell ást tennünk, mint az Xbox böngészőjében a közösségi alkalmazások között megkeresni és telepíteni a SkyDrive-ot.

A TV használata mellet a legérdekesebb újdonság, ami az X360-nal érkezik, a Snap szolgáltatás, ami lehetővé teszi, hogy a Windows Phone operációs rendszerrel készített képeink és videóink szinte azonnal elérhetőek legyenek a TV képernyőjén is. Emellett a szolgáltatás kap Kinect audio támogatást is, így ha lusták vagyunk a kontrollert keresgélni, és persze rendelkezünk Kinect szenzorral, akkor elegendő lesz elmondanunk a konzolnak mit szeretnénk, és az már teljesíti is.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »