Oldal kiválasztása

[E3] Sony sajtótájékoztató – Összefoglaló

[E3] Sony sajtótájékoztató – Összefoglaló
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Ma hajnalban lezajlott a Sony E3-as konferenciája is. A Playstation-ös srácok nem sokat teketóriáztak, pár kósza szó után csak úgy özönlöttek a játékelőzetesek.

Valószínűleg a Beyond Good and Evil 2 megjelenését az E3-on semmi nem fogja überelni, és a Sony se hozott semmi váratlant az idei E3-on. A tavalyi nagyok jöttek vissza idén, s kivétel nélkül többet láttunk mindenből, mint korábban. A Death Stranding, a Red Dead Redemption 2 és a Last of Us 2 kihagyta sajnos az idei mókát, azonban az új Pókember végre valahára testközelből is bemutatkozott (nem is akárhogy). Kratos ütősebb, mint valaha; a Days Gone megmutatta, hogy nem csak agyatlan zombihentelésre számíthatunk; az Uncharted női hősei hozták a kötelezőt, és minden kétséget eloszlatva bizonyították, hogy bizony Nathan Drake nélkül is lehet kincsekre vadászni. Na de lássuk is sorban, hogy mi történt.

A konferencia előtt bemutatkozott az Until Dawn fejlesztőinek új thrillere, a Hidden Agenda. Új döntéshozós játék, ezúttal azonban nem egyedül, hanem barátainkkal együtt döntünk. Új koncepció, ígéretes előzetes, s nagyon remélem, hogy jól fog működni. Megjelenés 2017-ben.

Még mindig a konferencia előtt járunk, érkezik a Knack 2, megjelenés Szeptember 5.

Természetesen a Sony nem arról ismert, hogy elhanyagolná a játékosait, s még mindig a konferencia előtt, de befutott a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Launch Trailere is. Megjelenés Június 30.

És épp mielőtt a konferenciát kezdenénk azért egy Matterfall megjelenés is befutott. Augusztus 15.

Most, hogy végre eljutottunk a Sony konferencia kezdetéig is, ugyanabban a bánásmódban fog részesülni mindenki, így utólag is. Nem írok felesleges karaktereket, az előzetesek magukért beszélnek.

Uncharted: The Lost Legacy

Gran Turismo Sport


Horizon Zero Dawn – The Frozen Wilds

Days Gone

Monster Hunter World

Shadow of the Colossus

Marvel vs Capcom: Infinite

Call of Duty WWII

A számos előzetes után jött egy kisebb váltás és egy szép csokorba fogva megtudtuk, hogy a közeljövőben mire számíthatunk a virtuális valóság háza táján. Érkezik a Skyrim, Star Child, a The Inpatient és Bravo Team, a Final Fantasy XV – Monster of the Deep (élmény lesz a horgászat) és a Moss is. Ezekből azonban a The Impatient az első, ami komolyabban is felkeltheti sokunk érdeklődését, ezt a játékot akár VR nélkül is bevállalnánk.

A kis kitérő után pedig megérkeztek az igazi nagyágyúk is. Szájtátva leshettük az új God of War, a Detroit: Become Human, a Destiny 2 és az új Pókember kedvcsinálóit.

God of War

Detroit: Become Human


Destiny 2

Spider-Man

Translate »