Oldal kiválasztása

Singularity 5 VR játékteszt

Singularity 5 VR játékteszt80% XP80% XP
5 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Egy újabb szokványos shooter játékkal találkozhatunk a Singularity 5 személyében, hogy mire is gondolok itt? Nos biztosan ismertek ilyen játékokat, főleg ha jártasak vagytok a virtuális valóság világában. Ilyen péládul a Naked Sun, a Space Pirates vagy bizonyos értelembe véve a Raw Data. Ezeknek a játkoknak a lényege, hogy egyhelyben állva a körülöttünk kialakuló kivégzősosztagot kell legyőznünk és túlélni az ütközetet.

Változatos ellenfelekkel kell megküzdenünk és minden szinten kapunk valamilyen kis segítséget az egyre erősödő csoportok ellen. Ebben a játékban például robotokkal kell harcolnunk, akik kristályá alakulva próbálnak az arcunkba robbanni, vagy éppen egy gránáttal igyekeznek lerepíteni a fejünket.

Ahhoz, hogy velük felvehessük a harcot, használnunk kell a rendelkezésünkre álló felszerelést, ami egy alap pisztolyhoz hasonló fegyver, egy adag gránát, egy autómata puska és a személyes kedvencem egy gravitációs ágyú. Ezt úgy kell elképzelni, hogy a gránát amit kilő, gravitációs mezőt hoz létre pár másodpercig és így sebzi meg az ellenfeleinket.

A játékról természetesen készül videós teszt is így akit érdekel, ez hogyan is néz ki kattintson oldalra.

Összeségében egy nagyon jó kis játékról van szó, igaz egy olyan csoportba tartozik ahol ha az egyiket láttad az összeset láttad, de azért megér egy misét ha szeretjük a stílust. Ráadásul a kinézete kimondottan egyedi.

Értékelés

80%

Összefoglaló Számomra nem nyújtott újat mutatni a játék, bár meg kell hagyjam a fegyverek ötletesek. A stilusa nagyon szép, bár számomra olyan mint egy Louis Vuitton. Ez persze nem feltétlenül baj

80%

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »