Oldal kiválasztása

Shin Megami Tensei: Deep Strange Journey – Bejelentés 3DS-re

Shin Megami Tensei: Deep Strange Journey – Bejelentés 3DS-re
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Idén ünnepli 25. évfordulóját a Shin Megami Tensei sorozat, januárban a Switch bemutatónál már kiderült, hogy érkezik az új konzolra. Viszont egy új bejelentés érkezett, hogy 3DS-re is kapunk részt, Shin Megami Tensei: Deep Strange Journey. Ez egy remake lesz és az alapja a 2009-ben DS-re megjelent Shin Megami Tensei: Strange Journey.

Strange Journey története szerint a Déli-Sarkon egy atom katasztrófa történik, amely létrehozza a Scharzwelt, a fekete ürességet ami mindent elnyel és ezzel fenyegetést jelent a földi életre. Innentől jön a mi szerepünk, mint egy különleges egység tagja akiket az Egyesült Nemzetek küldenek a Scharzweltbe, hogy vizsgálják ki mi történt ott és mentség meg az emberiséget.

Az Atlus nem csak kiadja felújítva a játékot, hanem bevezet egy teljesen új karaktert is, Alexet aki főszereplőnk életét fogja megkeseríteni. Teljesen új illusztrációk, a hangokat újra felveszik, és közel 350 démon lesz a játékban.

Shin Megami Tensei: Deep Strange Journey Nintendo 3DS-re jelenik meg az év végén Japánban. Reméljük nem kell sokat várnunk a Nyugati megjelenésre.

Translate »