Oldal kiválasztása

Részletek a PS4-es PlayStation Plus szolgáltatásról

Részletek a PS4-es PlayStation Plus szolgáltatásról
8 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Sony Computer Entertainment UK vezetője, Fergal Gara a Videogamernek adott interjúban igyekezett részletesen bemutatni, mi mindenben is változik majd a PS4-es PlayStation Plus előfizetés.

A Sony a múlt heti E3-on megerősítette, ahhoz hogy a jövőben online játszani tudjunk a PlayStation-konzolokon, fizetnünk kell a PlayStation Plus előfizetést, aminek havi díja öt dollárra rúg majd.

A Sony Computer Entertainment UK vezetője, Fergal Gara a Videogamernek adott interjúban aztán tovább pontosította a megújuló PS Plus szolgáltatás tudnivalóit. Eszerint minden közösségi funkció, illetve automatikus frissítés ingyenes lesz, de az online mozi -és tévészolgáltatások után se kell díjat fizetnünk. Előfizetést igényel azonban a már említett multiplayer, továbbá a PS4 premierjét követően elinduló felhőalapú Gaikai szolgáltatás is, ami lehetővé teszi majd, hogy PS3-as játékainkkal játszunk PS4-en keresztül.

Gara azonban rámutatott, hogy a PS Plus előfizetés egyszerre három platformon is használható lesz (PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita). Az angol Sony vezetője emellett elárulta, az így szerzett extra bevétel lehetővé tette számukra, hogy barátságos áron kínálják a PlayStation 4-et, s még több pénzt költhessenek majd marketingre, továbbá az online szolgáltatás karbantartása és működtetését is ezekből a forrásokból igyekeznek megoldani.

Hozzászólások

Translate »