Oldal kiválasztása

Részletek a Nitendo Switch Online-ról

Részletek a Nitendo Switch Online-ról
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Szeptemberben indul el a Nintendo Switch fizetős Online része, most végre kaptunk nagyon sok információt, hogy mit kaptunk majd a pénzünkért.

Ha már a pénzről beszélek, akkor essünk túl, hogy mennyibe is fog kerülni a szolgáltatás:

  • 1 hónap: €3.99
  • 3 hónap: €7.99
  • 12 hónap: €19.99
  • Családi előfizetés 12 hónapra: €34.99 (Akár 8 profilt is kapcsolhatunk ehhez, ráadásul külön konzolokon is elérhetjük)

Ha előfizetünk akkor elérhetjük az úgynevezett, Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Onlinet ami, mint a neve is mutatja NES játékokat fog tartalmazni, kezdetben 20 címet fogunk itt találni, de ez folyamatosan gyarapodni fog. De, hogy milyen címek is lesznek benne? Jöhet az ízelítő: Balloon Fight, Dr. Mario és Super Mario Bros. 3, Donkey Kong, Ice Climber, The Legend of Zelda, Mario Bros., Soccer, Super Mario Bros., Tennis és még más játék finomságok fognak ránk várni.

A következő lehetőségnek jobban fogunk örülni, kapunk felhő alapú mentésit. Így bizony, nem kell mindent a konzolunkon tárolni, ráadásul ez az opció akkor jön jól ha elveszítjük, tönkremegy a konzolunk vagy csak veszünk egy újat, de minimális helyet is felszabadíthatunk így.

Az szerintem magától értetődik, ha bejön ez a funkció akkor elköszönhetünk az ingyenes multiplayer lehetőségétől. Így aki főként online szeretne játszani annak mindenféleképpen be kell majd fizetni az Online részre, de kifejezetten baráti árakról beszélünk.

Ha ez nem lenne elég, akkor az előfizetős várhatóan majd extra kedvezményeket fognak kapni az eShopba felkerülő játékoknál.

Translate »