Oldal kiválasztása

Quake 1 Tech-et használó low-poly FPS érkezik a 3D Realms és Quake Scene veteránok együttműködéséből

Quake 1 Tech-et használó low-poly FPS érkezik a 3D Realms és Quake Scene veteránok együttműködéséből
5 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A játék stílusában a nagy FPS klasszikusokat idézi, mint például Quake, Blood vagy a Hexen. Kilenc különböző fegyver áll rendelkezésünkre, hogy az utunkba kerülő szörnyeket kiirtsuk vele. Az ellenfeleink csapatostól rontanak majd ránk a különböző felfedezhető helyszíneken.

Hogy teljesen autentikus maradjon a játék, így motorként nem választhatott mást, mint a legendás Quake 1 Tech-et, amit a 21. század elvárásainak megfelelően „tuningoltak fel”. 3 hub map és 15 hatalmas összekötött pálya áll majd rendelkezésünkre, és maga Levelord is jóváhagyta azokat 😛 . Az FPS számunk stílusosan 666-ra van lockolva, de a nosztalgia huszárok akár szoftveres renderelést is használhatnak.

’90s stílusból természetesen a ‘gibbing’ sem maradhat ki, és hogy ne csak az NPC-ket lőjük cafatokra, így a QuakeWorld netkódjára épülő különféle multiplayer módokban gyilkolhatjuk egymást.

Ezen felül 4 fős co-op is lesz, akár a lan, akár az online változatot preferáljuk.

A démon irtás mellé a hangulat megteremtéséről Andrew Hulshult (Quake Champions, Rise of the Triad, Dusk ésAmid Evil) valamint Bjorn Jacobson (CyberPunk 2077, Hitman, EVE Online) zenéi gondoskodnak.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »