Oldal kiválasztása

Pokkén Tournament DX – Minden amit tudni akartál és az újdonságok

Pokkén Tournament DX – Minden amit tudni akartál és az újdonságok
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Már nincs olyan messze a Pokkén Tournament DX megjelenése, egész pontosan szeptember 22-én érkezik Nintendo Switchre. De miben lesz másabb, mint a Wii U kiadás? Először is, az eddig csak Arkád gépeken elérhető pokémonok is bekerülnek: Darkrai, Empoleon, Croagunk, Scizor. Viszont a hetedik generáció sem maradhat ki, onnan, mint harcos érkezik: Decidueye. Support pokémonokál feltűnik: Popplio és Litten. Kapunk 3V3 harcokat ahol az nyer akinek legalább egy pokémonja életben marad, saját bajnokságok csinálhatunk ahol részletesen beállíthatunk mindent. Visszanézhetjük majd a harcainkat, hogy tanulhassunk SŐT kereshetünk is harcokat pokémonokra lebontva így a profikat is kielemezhetjük. Megjelennek a napi kihívások is.

Ha esetleg nem lennél tisztába, hogy mi fán terem a Pokkén Tournament, erre is gondolt a Nintendo és kiadott egy rövidebb videót amiben mindent részletesen bemutat.

Pokkén Tournament DX szeptember 22-én érkezik Nintendo Switchre, számos újdonsággal. De ha addig nem bírnád ki akkor látogass el az eShopba mert már elérhető a játék demója, amiben 15 harcot játszhatunk le, igaz csak 3 pokémon közül választva.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »