Oldal kiválasztása

Pokémon Direct – Összefoglaló

Pokémon Direct – Összefoglaló

Tegnap nagyon spontán került ki, hogy ma Pokémon Direct lesz, de ott is írták, hogy egy nagyon rövid adásra kell számítani, A 8 perces limitet be is tartották. Nagyon sok találgatás volt, hogy miket jelentenek be, de akkora meglepetések nem voltak, mint szerettük volna. De inkább kezdjük az elején:

Pokkén Tournament DX:

Ez várható volt, hogy Wii U-n és Arcade gépeken meglehetősen sikeres Pokkén Tournament megjelenik Switchre is, ráadásul az Arcade gépeken lévő karakterek is bekerülnek ebbe a kiadásba: Scizor, Croagunk, Empoleon, Darkrai és a Sun & Moonból sem maradhat ki karakter onnan: Deducieye kerül be.

A Pokkén Tournament DX szeptember 22-én érkezik Switchre.

Pokémon Ultra Sun & Ultra Moon:

Ha már a fentebbi videó említi, akkor folytassuk vele a sort. Bizony érkezik a nagy sikerű Sun & Moonnak egy új kiadása, sajnos nem Switchre, hanem 3DS-re. Egy alternatív története fogunk ebben a kiadásban kapni, új pokémonokat is kapunk. Solgaleo és Lunala kapnak némi tuningot. Több mindent nem árultak el, egyedül egy kis videót adtak ki, valamint, hogy november 17-én érkezik.

Pokémon Gold & Silver:

A Red és a Blue kiadások szép sikereket értek el, hogy kiadták 3DS-re így sejteni lehetett, hogy újabb részek fognak érkezni virtuál konzol kiadásba, így is lett. Bejelentették, hogy jön a Pokémon Gold & Silver ilyen formában. Megjelenése: Szeptember 22

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »