Oldal kiválasztása

Pokémon Direct – Összefoglaló

Pokémon Direct – Összefoglaló
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Tegnap nagyon spontán került ki, hogy ma Pokémon Direct lesz, de ott is írták, hogy egy nagyon rövid adásra kell számítani, A 8 perces limitet be is tartották. Nagyon sok találgatás volt, hogy miket jelentenek be, de akkora meglepetések nem voltak, mint szerettük volna. De inkább kezdjük az elején:

Pokkén Tournament DX:

Ez várható volt, hogy Wii U-n és Arcade gépeken meglehetősen sikeres Pokkén Tournament megjelenik Switchre is, ráadásul az Arcade gépeken lévő karakterek is bekerülnek ebbe a kiadásba: Scizor, Croagunk, Empoleon, Darkrai és a Sun & Moonból sem maradhat ki karakter onnan: Deducieye kerül be.

A Pokkén Tournament DX szeptember 22-én érkezik Switchre.

Pokémon Ultra Sun & Ultra Moon:

Ha már a fentebbi videó említi, akkor folytassuk vele a sort. Bizony érkezik a nagy sikerű Sun & Moonnak egy új kiadása, sajnos nem Switchre, hanem 3DS-re. Egy alternatív története fogunk ebben a kiadásban kapni, új pokémonokat is kapunk. Solgaleo és Lunala kapnak némi tuningot. Több mindent nem árultak el, egyedül egy kis videót adtak ki, valamint, hogy november 17-én érkezik.

Pokémon Gold & Silver:

A Red és a Blue kiadások szép sikereket értek el, hogy kiadták 3DS-re így sejteni lehetett, hogy újabb részek fognak érkezni virtuál konzol kiadásba, így is lett. Bejelentették, hogy jön a Pokémon Gold & Silver ilyen formában. Megjelenése: Szeptember 22

Translate »