Oldal kiválasztása

Budapesti PlayIT Show 2019, ősz

Budapesti PlayIT Show 2019, ősz
5 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A 2019-es PlayIt november 23-án, szombaton kerül megrendezésre a Hungexpo területén, s mint mindig, most is számos programmal, fellépővel és megjelenésre váró vagy éppen már megjelent játékkal várja a nagyérdeműt.

Zombie Run

Megújult formában tér vissza a közkedvelt Zombie Run, ahol új pályákon menekülhetünk a ránk törő agyzabálók elől. Ha kíváncsi vagy milyen érzés az idei év egyik sikerjátékában (igen a Resident Evil 2-re gondolunk) rohangálni vérszomjas zombik elől, akkor ezt az adrenalin-pumpáló élményt tudjuk neked ajánlani.

Rage Room

Az elektronikus hulladékok újrahasznosítása rendkívül fontos bolygónk egészségenek megőrzése szempontjából. A PlayIT szervezői erre akarják felhívni a figyelmet, így ha elhozod régi, kidobásra ítélt eszközeidet, a Rage Room-ban nyugodt lélekkel darabokra verheted az egészet. A baseball ütőről nem kell gondoskodnod, csupán arra kell figyelned, hogy mire távozol, minden feszültség elszálljon belőled. (Kifejezetten ajánlott egy-egy feszültebb LOL vagy Siege meccs után.)

Videósok

A PlayIT nem PlayIT Magyarország közismert videós arcai nélkül. A show keretein belül, a MasterCard Videós Arénában te is találkozhatsz kedvenceiddel. Ha igazán szerencsés vagy, akkor biztosan néhány aláírással és közös szelfivel fogsz távozni.

Pankráció

A pankráció világát számos mítosz és kérdés övezi, pláne idehaza, ahol ez a sportág nem annyira népszerű. Ha még sosem láttál hasonló mérkőzést, a PlayIT-en mindenképp nézd meg, hogyan csépelik egymást a srácok. Gyenge idegezetűeknek nem ajánlott.

Kipróbálható játékok

Idén három megjelenés előtt álló játékkal is erősít a P, mi pedig alig várjuk, hogy kipróbáljuk a programokat. A Vasember VR-ban a népszerű hős, és a multiverzum megmentőjének bőrébe bújhatunk, hogy felvegyük a harcot a gonosszal, mindezt a virtuális térben. A történet szerint Tonyt megtámadja a titokzatos Szellem, egy hekker és nagyvállalat-ellenes aktivista, aki a Stark Industries régi fegyvereit alakítja át.

A Nioh anno remekül keverte a szamurájok és a Dark Souls játékok hangulatát és a siker nem is maradt el. A játékosok imádták, a folytatás pedig már itt van a nyakunkon. Ha nem bírod ölbe tett kézzel várni a megjelenést, a PlayIT-en idő előtt belekóstolhatsz az új kalandba.

A LittleBigPlanet és a Tearaway fejlesztőinek új játéka, a Dreams, ami egy olyan játék, ahol játékokat készíthetsz az egyszerű platformerektől kezdve a bonyolultabb lövöldékig, s az álalad megálmodott programot meg is oszthatod más játékosokkal.

Természetesen a friss megjelenések se maradnak el, így az őszi sikerjátékok is tiszteletüket teszik, úgy mint: Call of Duty: Modern Warfare, Medievil, Death Stranding, Erica, stb. Ha pedig inkább az E-Sport világa érdekel, akkor számos verseny is vár a Show keretein belül: Apex, League of Legends, CS:GO, Tekken 7. Természetesen a VR sem maradhat ki a felhozatalból, s számos technológiával és játékkal is megismerkedhetünk, ha épp erre vagyunk fogékonyak.

És a fentieken kívül a PlayIT számos egyéb programmal és kiállítással várja a nagyérdeműt, a teljes lista pedig a rendezvény honlapján is megtekinthető. A fő lényeg, hogy ha igazi gamer vagy, és nem nagyon mozdultál ki mostanában, szombaton a Hungexpón a helyed.

Budapesti PlayIT Show 2019, ősz

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »