Oldal kiválasztása

Nintendo Direct – Fire Emblem [összefoglaló]

Nintendo Direct – Fire Emblem [összefoglaló]
8 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Tegnap éjszaka lezajlott a Nintendo Direct – Fire Emblem aminél érdekes címeket mutattak be, ráadásul az egyik érkező Fire Emblem játék igazi meglepetés lett. De akkor kezdjük az elején.

Fire Emblem Warriors:

Aki ismeri a Hyrule Warriors játékot azt sok meglepetés nem fogja érni, mert az alapok ugyan azok csak a Fire Emblem univerzumába illesztve. Hatalmas csatákat kell majd megvívnunk az ismertebb karakterekkel. Két fontosabb dolog dolog még kiderült: Érkezik Nintendo 3DS-re is valamint 2017 őszére várhatjuk a megjelenést. Valamint a Nintendo Switch bemutatón lejátszott videót végre hosszabb kiadásba is láthatjuk.

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia

Egy új 3DS-re megjelenő rész lesz, de inkább a sorozat második része, a Fire Emblem Gaiden adta az inspirációt a játékhoz. Az a rész kizárólag Japánban jelent meg, de végre a nyugati rajongók is megismerkedhetnek az alapjaival. A sorozathoz hű, klasszikus stratégiai játékot kapunk, egy érdekes csavarral, lehetőségünk lesz dungeonokba szabadon 3D-s környezetben járkálni. A játék május 19-én érkezik.  Kapott egy nagyon hangulatos előzetest.

Fire Emblem Nintendo Switch:

Erről a játékról nem tudunk meg semmit. Csak annyit, hogy egy rendes rész lesz, nem mellékhajtás, mint a Warriors és valamikor 2018-ban érkezik.

Fire Emblem Heroes:

A Nintendo Direct legnagyobb részét a Fire Emblem Heroes bemutatás tette ki, nem hiába. A Pokémon és a Mario után ez a sorozat is kap egy okostelefonos játékot, ráadásul a bemutatót látva az eddigi legjobb Nintendo telefonos cím lesz. A sorozathoz hű lesz, megtartja a körökre osztott stratégiai részt, az eddig megjelent részekből majdnem minden hős visszaköszön majd. Nagyon sok időt töltöttek azzal, hogy a telefonok kijelzőjéhez igazítsák magát a játékmenetet. Marioval ellentétben, a Fire Emblem Heroes androidra érkezik elsőnek február 2-án.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »