Oldal kiválasztása

Nézd meg velünk a digitálisan felújított Macskafogót!

Nézd meg velünk a digitálisan felújított Macskafogót!
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Újra mozivásznon a digitálisan felújított Macskafogó!

Számos filmrajongó álma válik valóra szeptember 13-tól: visszatér a mozikba minden idők legjobb magyar rajzfilmjeinek egyike, az 1986-ban készült Macskafogó. A kultikus alkotás digitálisan restaurált változatának premier előtti vetítését a jövő héten szerdán tartják a Pólus Mozi nagytermében.

5 szerencsés olvasónk között kisorsolunk 1-1 páros jegyet a premier előtti vetítésre, a jelentkezéshez pedig nem kell más tennetek, mint követni minket! Látogassatok el a Facebook-oldalunkra, Twitteren kövessetek minket, vagy egyszerűen csak iratkozzatok fel YouTube-on! Minél több lehetőséggel éltek, annál több esélyetek van a nyerésre! Sok sikert kívánunk! A részletek és az országos vetítési helyszínek listája ezen az oldalon olvasható.

<a class="e-widget no-button" href="https://gleam.io/gQSl9/nyerj-pros-belpt-a-macskafogk-feljtott-vltozatra" rel="nofollow">Nyerj páros belépőt a Macskafogó digitálisan felújított változatára!</a><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script type="text/javascript" src="https://js.gleam.io/e.js" async="true"></script>

Kérünk benneteket, hogy csak akkor jelentkezzetek a játékra, ha szeptember 12-én este el tudtok jönni a budapesti Pólus Moziban tartott premier előtti vetítésre!

Ternovszky Béla rendező és Nepp József forgatókönyvíró – aki sajnos tavaly óta már nincs köztünk – minden korosztály számára egyaránt szórakoztató alkotása tökéletesen egyesíti magában a kaland-, a gengszter- és a kémfilmek legszebb hagyományait, és utánozhatatlan humorával egyúttal parodizálja is ezeket a zsánereket. A Pannonia Filmstúdióban a legnépszerűbb magyar színészek adták a hangjukat ehhez a remekműhöz: Sinkó László, Benedek Miklós, Haumann Péter, Bodrogi Gyula, Mikó István, Kern András és a többi közreműködő számos szállóigévé vált párbeszéddel ajándékozta meg a közönséget. A hagyományos animációs technikával, 1986-ban készült egészestés rajzfilm a keletkezése óta mit sem veszített frissességéből, népszerűsége mindmáig töretlen, a benne hallható dalok közül pedig több is időtlen slágerré vált. Az ismert történet főhőse egy titkos egérügynök, Grabowsky, akit Pokyóba küldenek, hogy hozza el annak a szerkezetnek a titkos tervét, amely megmenthetné az egércivilizációt a mindenre elszánt gonosz macskák szindikátusától.

A rajzfilmklasszikus 4K minőségben restaurált képpel és digitálisan felújított hanggal kerül újra a vászonra, a Magyar Nemzeti Filmalap – Filmarchívum igazgatóság és a Pannonia Entertainment filmforgalmazó együttműködésében szeptember 13-tól országszerte több mint negyven moziban vetítik.

A sorsolásig hátralévő idő

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Translate »